|
![]() |
#3271 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#3274 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da malo i vamo zaspamam ![]() ![]() Citiraj:
Solidno, iako ima mjesta za napredak. Ovi kablovi iza diskova bodu u oči. Napajanje je mrcina. Inače, sviđa mi se konfa, jako. Meni je želja bila jedno vrijeme složit konfu takvu, 775 sli ploča, 2 grafe u sli-u, na tvojoj bi samo promjenio memoriju sa onom ocz sli ready i sve to stavio u CM nVidia edition kućište(ne u HAF) ![]()
![]() |
![]() |
#3275 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#3276 | |
Premium
|
Citiraj:
lijepo uredjeno, ![]() no ja bih stavio napajanje gore u cage, blize su kablovi za EPS , 24 pin i gore u ostatku cage-a mozes visak kablova mozes "sakriti". jos par sitnica i cista 5-ica ![]() kad vidim kako ces ti to zavrsiti, bacit cu se ja na svog stacker-a. Moj je u mint stanju pa ne zelim po njemu sarafiti i kemijati bez-veze, vidjet cu kako ce to kod tebe zavrsiti pa cu "ukrasti" zanimljive ideje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 |
muimerP
|
Ma daj me nemoj, i ovak sam u banani, još me ti cimaš...ma žalostan sam full ![]() Loše je, i ta tvoja ideja je u mojoj glavi jos od nekidan, i mislim da će to zaživjeti za vikend, zajedno sa fotićem. A ideje slobodno "popali" ko i stekera sa tržnice... ![]() Inače, postoji jedan simpa "mod" za hdd mount, ali nebudem otkrivao ideju, budem prvo ja probao. ![]() p.s. - moj je isto mint, ima jednu ogrebotinicu, ali inace imam sve full osim kutije. (kad se već hvalimo ![]() Pokušavam nekak spomenut HAFa 912+ iz susjedne sobe a da nebude u istoj rečenici sa starom legendom, stara legenda je za ta kučišta i dalje tatamata.
![]() |
#3278 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3280 |
Premium
|
@ Halos: jedna ideja mi je davno pala na pamet, pa cu je podijeliti s vama, mozda je iskoristite u kucistu. Naime tu kod tebe je HR03 hladnjak na grafickoj kartici. Ukoliko napajanje prebacis gore, dolje oslobodis prostor. Ako imas sve sa stackerom (a rekao si da imas), iskoristi onaj pleh koji zatvara prazno mjesto umjesto napajanja i na njega namontiraj 2x80mm ventove. Taj pleh sa ventovima stavi dolje i spoji na napajanje. Graficku stavi u najdonji pci-e x16 slot koji je moguc, te maknu ventilator s nje. Tako ces je malo rasteretiti, a ovi 2x80mm ventovi ce odvlaciti topli zrak s graficke tj coolera. Ta ideja mi se motala jedno vrijeme po glavi, ali je nisam uspio sprovesti jer sam prodao cooler... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3281 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Dosta tiho, tj. diskovi su najglasniji. Eventualno pumpa malo bruji al ona je na limu direkt, moram to rješiti. Jedino što je njena buka potpuno drugačija od ventova pa nije toliko iritantna. Moram još grafu utopit pa može neko live testiranje za domaću ekipu ![]() Nehladi ni taj vent jer je isključen. Kako sam već napisao ovdje opširnije. Zrak prisilno izlazi iz kućište kroz radijator i tako ga hladi. Meni je cilj tišina, ne bijesne performanse. Iako proc radi bez problema na 4.5GHz no moram na kućištu izvest još neke zahvate kako bi taj efekat bio veći. Citiraj:
Ma nisam mislio da ti imaš hafa već da sam ja htio ono CM nVidia kućište, mislim da je isto bio 690. HAF nedolazi u obzir kod mene. Pregadan. Za kablove te razumijem. Teško je sve složit kad ih je puno ma koliko slagatelj i kućište bili dobri.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 24.11.2011. u 13:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Moj je isto dosta tih, ali mi je ventilator počeo stvarat buku u zadnje vrijeme. Nije to buka od koje se soba trese, ali kad je sve ostalo skoro pa bešumno onda nervira u noćnim satima. Pa mislim da ću ga mijenjat... ventilator, ne napajanje ![]()
![]() |
#3285 |
muimerP
|
Nemoj se ljutiti, ja samo iznosim svoj nekakav osobni utisak. Ili je ovak moj TX650 supertih (što inače nije slučaj) ili je taj hx520 bio sa zdrmanim ventom. @alengrosevic - ideja na mjestu, imam pleh imam sve, ali još uvijek razmatram. PSU ide gore ziher, razmišljam dali ostaviti bočnu stranicu zatvorenu (mislim na veliki bočni usis) ili ju otvoriti. Za početak mislim ugraditi dva 12cm venta na prednju stranicu kao usis, jedan u visini grafe jedan u visini cpu-a. Čuj, jučer sam malo igrao s.t.a.l.k.e.r i temp je bila max 68c sa 700rpm-a(kama flow), avg load 99%. Zadovoljavajuće s obzirom da je komp super tih ![]() p.s. zujanje diskova moram riješiti, baš se čuju smradovi(onak cvile čudno, zuje), a love nemam za novi... Ti budeš slagao stackera uskoro ili?
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 24.11.2011. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
muimerP
|
![]() |
#3290 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Evo moje kantice, mozda bi se dalo estetski bolje rjesit, al protok je i vise nego dobar. Na prednjoj maski su 2x12 ventovi, jedan puse preko harda, a drugi ravno na katanu. Kućište je CM690. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Stackera cu slagati, ali ne znam da li ce biti do nove godine jer sam malo financijski na knap ali vidjet cu, moguce da cu ga srediti. Ah koji gust, kuciste staro cca 5-6 godina, a doslovno kao novo, nema niti jedne pikice, kao da sam ga kupio u ducanu, stvarno sam odusevljen s njime. jos da znas cijenu koju sam ga platio... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3293 |
muimerP
|
![]() |
#3294 |
Premium
|
ha, nakon dubokog promisljanja, sjetio sam se kako sam to zujanje rijesio ![]() ![]() EDIT: ovo jednostavno predobro izgleda, plavo svijetlo odlicno pase na to kuciste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3297 |
muimerP
|
Kaze Master ![]() I da, rapidograf je ftw i paše u 2mm taman da "špana" grafu . Eventualno ga baciti u crno i neće nitko ni znati što je ![]()
![]() |
#3300 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|