|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Externi hard disk sa FAT32 na NTFS
Kupio sam externi hard disk i na njemu su bili file system u FAT32 i htio sam prebaciti na NTFS ,,ali dok sam formatirao disk file system mi se sa FAT32 prebacilo na neki RAW!! i kako sad da ga vratim na FAT ili NTFS? a kad hocu da uđem u taj hard preko my computer nece da mi se otvori vec me pita zelim li formatirati disk....a opet kad ga hocu formatirati nece jer mi javlja da je proces formatiranja prošao neuspješno..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A desni klik na my comp, manage, disk managment? Na rkaju, uvijek ti ostaje Partition Magic ili kakav sličan alat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
evo probao sam prt scr ali izgleda da nece,, uglavnom na disk managment nemogu nista uraditi jer je tamo prazno polje na tom hardu di bi trebalo pisati file system....čak sam probao sa command prompt neide....ajd vidit cu sa tim magicom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Eto bas ti hvala....sada ne samo da nisam prebacio na NTFS jer nije htjelo......nego sam obrisao cijelu particiju i sad mi kompjuter nece da prepozna hard...samo pise da je spojen nepoznati USB prikljucak...imas jos koji program da sad to napravim? ![]() wee ipak sam malo kopao po programu i napravio... Zadnje izmijenjeno od: IceHunter. 22.02.2008. u 18:20. Razlog: edit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|