|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem sa usb tastaturom, mišem, itd - HITNO
Ovak, složih novi komp i stavio sam na njega logitech komplet miša i tastature koji su spojeni bežično preko usb-a. E sad, kad upalim komp, tastatura mi jednostavno ne radi, jer želim ući u bios staviti postavke da mogu bootati sa dvd.a da instaliram windowse, ali jok... probao sam stiskanjem gumbova na recieveru i tastaru, izgleda da se uređaji prepoznaju ali nula bodova... Da spojim neku drugu tastaturu preko onog starog porta za tastaturu i onda probam? Samo kaj mi to onda nema smisla, kaj će mi tastura ak ju ne mogu koristiti normalno... mislim na tu usb novu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja imam isti problem..kad god instaliram windowse moram ustekati staru tipkovnicu jer sa svojom USB (doduse ne bezicnom) jednostavno nemogu ama bas nista :| |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odi u BIOS i enablaj USB keyboard čija je podrška po defaultu isključena. Za detalje pogledaj manual.
![]() |
#4 |
Premium
|
znaci to moram ici sa old school tastaturom ... ok tnx, budem probao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hmmm, enejbalo sam normalnom tastaturom/mišem da usb mod za tastaturu i miša bude on, ali mi tastatura i dalje ne radi... Jel trebam instalirati drajvere u winowsima kad jednom budu instalirani ili kaj? Kaj cu onda svaki puta kad cu htjeti u bios trebat spajati staru tastaturu? Ne kuzim zasto ne radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo instalirao sam drajvere i tastatura je proradila... miš ne želi... uopće ko da i ne postoji... dajte mi recite, jel se laserski miševi trebaju crveniti od ispod kao i optički ili ne? Jer ovaj uopće ne pokazuje znakove života... lampica za vezu radi, ali ostalo ništa ne... Stavio sam i dva druga miša, jedan bežićni logitech i jedan običan preko ps2 porta... svi rade super, čak sam i drajvere njihove maknuo i kad ih se spoji sve se uredno prepozna... no ovaj miš iz kompleta neće, pa neće... Tastatura radi odlično. EDIT - U control panelu na popisu hardvera imam trenutačno dva miša - ps2 s kojim upravljam i ovaj logitech bežichni koji ne radi. Kada ga maknem odnosno deinstaliram, restartam, taj se drajver ponovno pojavi, ali miš i dalje ne radi. Pokušao sam maknuti taj drajver za ps2 miš također, te ugasio pc sa tastaturom, no kad se komp upali, opet ništa ne radi.. osim tastature naravno... Da nije miš pokvaren? hmmmmmmmmm Zadnje izmijenjeno od: von Schultz. 24.02.2008. u 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Prvo kod nekog frenda provjeri dali je tipkovnica ispravna i baterije pravilno postavljene... Ja sam kupio Logitech-ov komplet i neke tipke na tipkovnici nisu radile pa sam ju morao zamjeniti. (podrazumjeva se da su mi maznili baterije pri zamjeni ![]() P.S. Najbolje je da uz ovaj komplet u pričuvi imaš i std. tipkovnicu/miša jer ako sistem dižeš preko nekog DOS boot diska ni tipkovnica ni miš ti najvjerojatnije neće raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisi naveo koji komplet imaš, na mom Deluxe 650 miš svijetli ali to je optički miš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
1. laserski misevi ne svijetle 2. procitaj manual od misa prije nego ovdje krenes panicariti (nije zajebancija, pomoci ce ti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|