|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Crko' laptop????
Ne razumim se u laptopa nikako, a svemu su krive one proklete maškare i poveća količina alkohola u krvi..... Zalio sam ga vodom....obrisao, posušio fenom i ostavio dva dana.... Danas ga upalim, počne radit, nema slike.... hard disk prži svoje standardno (nadam se da je to znak da je matična ostala živa, i napajanje također...) Prema tome pomislim da problem može biti grafička ili monitor????? Molim vas, nije moj i hitno mi trebaju savjeti, upute, pomoć bilo kakve vrste i oblika...... E i ako ćete odgovarat idi u servis, nemojte, ta to već znam.... Puno hvala svima koji mi odluče pomoć i daju korisne savjete da izoliram problem i vidim šta ću dalje.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Otvori ga i pogledaj unutra je li negdje nešto pregorilo. To što se hard vrti ne mora značiti ništa osim da ima struje. I izgorena ploča će vrtiti hardove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Pazite ovo..... Prvo nije htio ni upalit.... apsolutno ništa!!!!! Onda se upalio i Hard je pržio načinom kako i standardno buta windowse, ali nema displeja Kada sam konačno odlučio odustat i pozvat servis, palim ga još jednom i sve u redu, ekran ludilo, pregleda sam ga cilog, nigdi nikakvog problema.... I kada sam sve to obavio (trajalo sve zajedno tri sata) opet ga gasim i puštam da se ohladi.... Par sati poslije ga palim i opet sve u redu, osim što monitor nekako titrucka, ko da će crknit, ali ne crkne već samo titra (tu i tamo promjeni naglo brajtnes?!?!) Sada kontam da je samo monitor na odlasku... znači hitno u servis I samo jedno pitanje, ako neko otprilike zna cifru koja me čeka??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kao i za mobitele, izmoli (koji god), nemoj ga više palit i trk u servis, šta prije to bolje. Možda budeš imao sreće pa niš nije crklo do kraja nego treba pošteno očistit / obrisat. Bez rastavljanja ti nemožeš osušit / pobrisat kako spada. Maznit će ti par sati rada servisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Hvala svima na pomoći.... iz ovih stopa ću u servis.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|