|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
USBi na ASUS m2n-mx, Logitech kontroler - neriješiv problem
Sve sam uredno poinstaliravao i to par puta, reinstaliro sam i win xp 2 puta ali uvijek isto se pojavljuje u devie menageru, imam hrpu nepoznatih USBova. Sta nebi to trebao instalirati driver od maticne?? Sve se fino instalira ali to ostane. Sad, Ipodovi, citaci kartica, sve ostalo radi odlicno, i USBovi na maticnoj (straga) i oni prednji na kucistu rade odlicno. Međutim kad spojim Logitech Dual Action joystick pojavi se ovo ![]() na drugom kompu i kod frenda joystick radi perfektno, igramo Pro i vozim Flatout na tome, za 200kn odlican, gumiran .. sad kako te USBove srediti? Ja sam osto bez ideja. Imam najnoviji bios na maticnoj kojeg sam flashao nedavno a i dok sam imao stari je bila ista stvar.. I da, samo da napomenem, Logitech joystick od 60kn bez analognih palica radi odlicno samo ga pristekam i vozim. A uz ovog dodju i driveri, koji naravno ne rade jer windowsi ne kuze USBove na ploci.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Help. Probao sam, Vista kaze istu stvar. Kako te ***ene USBove srediti?? edit: toliko o ASUS-u.. http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.200.027 Jel se na ovakvo što moze spojiti prednji USB portovi na kucistu? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.02.2008. u 23:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno može, ali samo jedan. Onih 4+1 predstavlja 4 vanjska + 1 interni, ako se ne varam...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Domy; nema pinova .. ima 1 interni obicni USB konektor .. Konzultirao sam se malo s ekipom iz linksa, pošto nemaju taj sharkoon okrugli napravit cu ovako. Kupiti taj PCI card sa USBovima, izvaditi iz kucista prednje USBove kupiti 2 nova kabla, provuci ih kroz kuciste i spojiti straga od kompa na PCI to USB karticu, još moram provjerit kako su pričvršćeni USBovi na kucistu i dali se uopce mogu micati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Pa pored tog internog USB-a postoje još neki pinovi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Samo da kazem da sam rijesio ovaj problem prije par dana jos, uzeo sam si onaj PCI to USB kontroler u Linksu, uopce nije onakav kakav je na slici znaci bez pinova je i vise slici na mreznu karticu, malena stvarcica, taman ono sto mi je trebalo. Netrebaju nikakvi driveri, samo sam ustekao joystick u 2 produzna USB kabla koja su isla iz PCI to USB kartice i u roku od 5sec sam vozio Flatout ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Problem nisi riješio, samo si ga zaobišao... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Pa trebaju ga rijesit ovi iz Asusa a ne ja, ja sam samo korisnik i kazu da su ljudi pokusali da nema nacina tako da .. a bilo bi ljepo da radi izprve ali ovako isto odlicno radi joj sto volim taj hardver koji samo ustekas i radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|