|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Boot veliki problem
Kopao sam po biosu i probao sam namjestiti vent od CPU, i nakon spremanja postavki, ne mogu uci u win.. Dodje mi do onog kada kao mogu odabrati kako da uđem: Safe mod i Normal. I bilo sta da odaberem i stisnem enter, zablokira i tako stoji sa tim smrznutim ekrenom.Pokušao sam uci s F8 ali nista. Iskljucivao sam ga ali nista. Sljedeci mi je korak Clear Cmos, a to mi se bas i ne da. Ali nije mi jasno kako to odjedno tako pocne srat?? kako da ovo rijesim i jel ovo hw ili sw (windows)problem? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prčkao si po BIOS-u, a nije ti jasno zašto se komp smrzava? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
vrati postavke koje si prckanjem promjenio u stanje u kakvom su bile prije prckanja, ako si mjenjao vise postavki odi sistemom eliminacije mjenjaj jednu po jednu pa kad komp ne upali znas u cemu je stvar, ak ne uspije mislim da ces morati clear cmos ... i ako imas iskustva sa prckanjem po biosu mislim da nakon clear cmos-a nastimas sve postavke u biosu za 5 minuta maksimalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Prckao sam po postavkama za ventove i naravno probao sam vratiti na prvobitno stanje, ali 0 bodova. Smrzne se u Dosu i ne postoji mogućnost da krene u win. Budem ja clear cmos, ali zanima ne ako netko zna zasto se ovo dogodilo? i u cemu je problem sw ili hw? Windowsi su novi.. Edit: Napravcio clear cmos i sve radi normalno.. stvarno cudno.. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 31.01.2008. u 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|