|
![]() |
#1 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Vent manji nego što piše
http://www.sharkoon.com/html/produkt.../index_en.html Features: .... • 1 x 250 mm sideblower fan in the side panel (pre-installed) ..... ja mjerio i ispalo 21.5cm, stavio sam točno otpočetka po sredini pa gledo di je kraj kak sad, di je nestalo 3.5cm, zvuči malo ali nije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
I 120GB disk nema 120GB ako bolje pogledas ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hej čije je to kučište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
64VT klon
|
hej, moje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
64VT klon
|
lol pa onda se mogu šarafi rastegnut kolko god oće, a oni ga nazovu prema tome,?!?!?! ali čekaj ako ti misliš da se tako mjeri zašto mi je onda glacialteg 80mm od šarafa do šarafa 10cm dijagonalno a ovak je 8 a 120mm je 150 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Prijatelju, izmjeri po dijagonali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
[QUOTE=MP950;923799]lol pa onda se mogu šarafi rastegnut kolko god oće, a oni ga nazovu prema tome,?!?!?! /QUOTE] da i onda bi ti isti ventovi od recimo 120mm stali na mjesta na kucistu za 120mm ventove, cisto sumnjam, osim ako su gumeni mozda |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mjeri se dužina stranice ventilatora (skupa s kućištem) ne dijagonala dakle od brida do brida kad vent leži na podlozi izmjeriš i to je to, kako su i što nasrali ovi iz sharkoona ako ne valja na Rebelu neznam ali ventilatori se mjere tako i naravno sam fan je nešto manji uvjek od te veličine koju nosi ali nikako to nebi smjelo bit na kućištu venta izraženo jel...
![]() |
#18 |
64VT klon
|
neznam jel vi niste mene ili ja nisam vas shvatio ali mjerio sam po dijagonali od rupe do rupe, i ovaj navodni 250mm je na taj način 250, ali 120 je 150 a 80 je 100 ako mjerimo na taj način. i yedwy kolko god puta čitao nemogu shvatit što si napisao, neznam jel to zato što sam se probudio ili mi je to urođeno, preptpostavljam pod stranica misliš(horizontala/vertikala) ili kak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ventilator za komp je kvadratičan u pogledu od naprijed (onako kako ga gledaš kad se instalira na nešto) i mjeri se stranica kvadrata - ne vidim što se tu ima za shvatiti? ![]() Rekao sam od brida do brida (kroz sredinu) samo zato da ti oni zaobljeni rubovi na uglovima ne pokvare (eventualno) mjerenje jer ima ih više ili manje zaobljenih na rubu itd ali to je nebitno za deklarirani promjer venta dok god se može nakačit na standardni soket...
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja mjerio i dodje mi 250 kako tebi dodje 220 ?
![]() |
#21 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nekome ne valja ravnalo... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|