|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) Nero se smrzava kod verifikacije?
Zna li tko o čemu se radi? Kod 3 od ukupno 4 pržena dvd-a se Nero zaustavio na 99% kod "verify written data", nakon čega pržilica ne reagira na "eject" - jedino riješenje je restart kompa. Međutim u svakom slučaju podatci budu uredno snimljeni. LG gsa-h12-n (ul02), Verbatim dvd-r 16x (mcc 03rg20), Nero 6.6.08. Snimano na 8x. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
jedino kaj meni pada na pamet je da je to vec poprilicno star nero, pa da radi neke probleme. ako su podaci svi snimljeni i sa tim nemas problema, onda je neka frka sa klanjem izmedu programa, jel kad dode do 100% izbaci ti onaj prozorcic i izbaci dvd van. probaj prziti bez verifikacije, i ak nece izbaciti dvd van na kraju przenja mozda prza nekaj shere. mozes i ukljuciti opciju da ne izbacuje dvd van, mozda se zbog toga zblesira... probaj noviji nero, 7 ili 8, pa ak se tamo desava probaj sa drugom przilicom. ak se to i sa drugom przom desava onda je nekaj softverski. mislim da bi ti to reinstal nere ili neki instal novijeg trebao rijesiti... bus vidio kaj drugi vele, pa isprobas sve i javis si kaj uspio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
sad je kasno, osmica je već instalirana. ![]() btw. imao sam je instaliranu kratko vrijeme pa sam se vratio na 6-icu. ne sjećam se zašto, ali nešto me je iritiralo u verziji 8, osim 2x restartanja prilikom instalacije.. OMG kao da dižem Windoze. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 21.01.2008. u 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vječni Student
|
Nero je odavno totalna katastrofa. Najbolja verzija je ona za Linux. To je ono što je Nero nekad bio, znači samo rudimentarno prženje i ništa drugo. Čak ni Nero Express. Milina.
![]() |
#7 |
dark seraphim
|
meni svi rade od prve i kako treba. cak niti alchocol ili ne znam ja koja sve smeca ne zaprze ono kaj trebam kako nero to obavi...a obavi na nacin da mi svi dvd-i i cd-i rade od prve, dugotajno i pouzdano. ![]() tak da fakat ne znam zakaj je nero smece ili zakaj bi 7-ica bila bolja!?!?!? ![]() koristim samo nero burning rom(znači samo rudimentarno prženje i ništa drugo ![]() dodaci express i home su bezveze... cim instaliram prog bacim shortcut od burning rom i discspeed na desktop i picim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Bit će da je do softvera, u verziji 8 sam spržio 2 dvd-a i prolazi verifikaciju 100%. Inače i ja koristim samo burning rom, ništa od ovih fensi-šmensi opcija. Riješeno. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|