|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
2 ATA diska, problem
imam 2 potpuno identicna 80 GB seagate-ova diska. Na jednom su instalirani windowsi i on radi kak se spada. E sad. Kada prikljucim ovaj drugi disk, bios ne vidi niti jedan od ta dva diska i normalno, ne dize windowse. Namjestao sam jumpere tako da jedan bude slave drugi master, probao sam i cable select, mijenjao ide cable itd. ali nista od tog ne funkcionira. S druge strane, cim iskopcam ovaj drugi disk, bios prepozna prvi. jel zna mozda tko o cemu se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
NHF, ali stvarno ovi novi korisnici nemaju nimalo smisla postavljat pitanja. Citiraj:
Kuzis sad? Probaj promijeniti kabel.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Otvaraš temu u krivom podforumu. 2. Nemaš nigdje napisanu konfiguraciju. Ukratko, nisi čitao pravila. http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Probaj ovako! Izvadi jumprere sve i na diskovima i na optici! Onda na jedan kabel ustekaj jedan disk i optiku, a na drugi kabel drugi disk i ako imas optiku a ako ne nista! Jer i meni je isto bilo, i ovako mi jedino sve radi! Nikako mi dva diska na istom kablu nisu radila, samo opcija da na jednom kablu disk i optika, na drugom isto tako, i sve bez jumpera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala Japac! Radi kak se spada. |
![]() |
![]() |
|
|