|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Čudno cvrčanje u kučištu
Eto svašta sam već doživio ali ovo još nisam. Komp radi,sve 5, nema nikakvih problema, ali primjetio sam nešto stvarno neobično. Prilikom skrolanja unutar Opere,Firefoxa,IE ili bilo kojeg internet browsera cuje se sitno cvrčanje unutar kučišta. Ali samo kod skrolanja u browseru,ako skrolam na prazno onda ništa. Zvuk je onako kao neko sitno cvrčanje malog zvučniga,ali zvučnika sam sa matične skinio(odspojio) i dalje cvrči. Stvarno ne znam što bi to moglo biti a i dosta mi je tesko onako po sluhu odrediti odakle iz kučišta dolazi. ![]() Također nije ni do miša jer sa svakim se isto čuje. Nekako sam eliminirao HDD jer mi se ćini da ne dolazi iz tog pravca. Zna li netko možda što bi ovo moglo biti i trebam li se brinuti?! P.S. Komjuter nije klokan,sve na default-u. EDIT: Također kada skrolam u firefoxu cvrčanje je malo drugačije. I windows exploreru uopće nema toga kad skrolam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Kladim se da ti cvrči LCD monitor. I meni se to zna dogoditi kada u Firefoxu scrollam npr. neki svijetli tekst na tamnoj pozadini. Na svijetlim bojama se ništa ne čuje. Meni to doduše ne smeta jer se čuje tek kada je u sobi potpuna tišina i kada glavu nabijem točno u monitor. Eh da, i vrlo tiho (gotovo neprimjetno) cvrči kada smanjim svjetlost na monitoru. Mislim da je to normalna pojava... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod mene stari slučaj (NF4 Ultra chaintekica) - zavojnice na matičnoj oko socketa procesora su se čule pod scroll-anjem, dok je npr. u full loadu to prestajalo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|