|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
problem sa pržilicom pioneer 107D
E, ovako:jučer sam išao pogledati neke dvd-e na kojima su mi divx filmovi,od njih 6 samo sam 3 uspio otvoriti a ove druge mi ne poznaje odnosno nece da ih otvori. Moj dvix player ih uredno otvara,odnio iste kod prijatelja njegova prža otvara,e da;pokušao sam spržiti nešto na dvd-u,prženje dođe do kraja i nakon 6-7 min čekanja,javi mi error te mi ga ne sprži.Molim vas neki savjet što bi moglo biti u pitanju.Jeli prža na izdisaju ,da probam novi firmware.........šta da radim.Btw ,kad sam več kod firmware-a ,kako se on instalira,moram li išta podešavati u biosu ? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a probaj sa novijim firmwareom...skineš ga s neta, instaliraš ga, resetiraš komp i vidiš dal se popravilo kaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod Pioneera je flashanje rješeno prilično elegantno: skineš exe file i dupli klik na njega. Ne treba ništa resetirati. Vodi računa da skineš pravi firmware. Ali mislim da neće puno pomoći jer ti je prža prilično stara. Jednostavno je dala svoje. Doduše, ja u drugom kompu imam DVR-108 koja i dalje radi k'o urica.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Instalirao sam novi firmware,ali kao što si rekao ništa od toga ,vjerojatno je propuhala........a šta ću pomirio sam se s time! Znam da već ima ovakvih tema ali valjda ovo pitanje neće biti naodmet:koju pržilicu LG ili pioneer,ova LG ima 2 godine garancije a pioneer 1 god.Savjet ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|