|
![]() |
#1 |
SSJML4
Datum registracije: Feb 2004
|
First 64 K memory failure
iako mi je ovaj dio forum nekako "sumnjivo poznat" s obzirom da sam imao nekih problema sa dugim kompom, no ovog puta ode pak moj!..komp mislim Naime 2 dana unazad prilikom startanja, nije mi se ekran upalio niti je dalje iso bootat, cd romovi su se marljivo vrtjeli a lampica od napona (ona zelena iznad HDD ledice) je podosta blinkala...ugasio sam i gle, starta se sam od sebe premda sam ga izvadio iz napona i ponovo utaknuo..i dalje sve radi. Tako sve do danas kad vise ni jedna kombinacija nija radila...sad se pak javljaju tri beep signala sto indicira na error naveden u naslovu! Se radi o memoriji il sta?! Help needed!!!
![]() |
#2 |
SSJML4
|
a nista...cini se da je otisla maticna...sva sreca sto imam jos garanciju!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
SSJML4
|
ako mislis lampice unutart kucista....a nesto je gorilo, a one na front panelu kucista, hdd je stalno svjetlila lampica, a naponska (zelena) je svjetlucala. Zvucnici se u tom stadiju nisu ni mogli aktivirat, ali je zato onaj integrirani pc zvucnik davao beep signale..koji puta nepravilne, a znalo se desti da nakon par restartanja daje identicna 3 beepa...sto indicira na memoriju... Inace proc sam na doticnoj maticnoj mjenjao i stvar je radila vise od mjesec dana, a koristio sam ga relativno puno! Covjek od servisa kaze da je mozda stvar bios-a, kao da bi ga trebalo napravit update da podrzava proc? MBO je intelova 845wn i koliko se sjecam jednom sam prije noviji bios stavio...koja je verzija nomogu pogledat jer komp nije kod mene
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Naravno da nisam mislio na 5.1 sustav koji je priključen na komp nego na sistemski zvučnik, dođavola ![]() HDD je stalno svjetlila, zelena svjetlucala... Možda nešto krivo spojeno. Malo se poigraj s memorijom, prošetaj je po slotovima, provjeri kablove, svašta može biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SSJML4
|
je...al nisam na kompu dirao nista barem kroz mjesec dana memoriju jesam "prosetao" al ista stvar
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|