|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
install xp problem...
ispricavam se na temi ako je ovo vec negdi odgovoreno jer ja nisam naso nigdje... ![]() uglavnom,idem instalirat xp(tj. formatirat disk,napravit 2 particije i na c ponovo stavit xp) i naidem na problem odma kod bootanja s cedea.uopce ne registrira cede a u biosu je slozeno da se boota s cedea.kad u win pokrenem setup pocne nes radit i kao instaliravat pa se restarta i onda se digne onaj plavi ekran i kad dodem tam di ocu odabrat na koju particiju instalirat,ja ocu pobrisat c pa ponovo napravit 2 (c i d).al on kaze da nemre pobrisat jer se neki instalation fileovi nalaze na particiji.mislim da je problem u cedeu(neki sprzeni sa msdna) jer ako uspijem prisilit komp da se dize s cedea(iskopcam hard) kaze da je invalid system disc...u my computer pise da je volume label od cedea 'VRMPOEM_EN' imam s tim cedeom originalni regkey a ti keyevi uglavnom ne rade ak se probaju koristit na nekoj novijoj/starijoj instalaciji... ako netko moze/zna pomoc bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa ne možeš pobrisat particiju ako si iz Windowsa počeo setup. A CD bi treba radit ako si ga skupio ono preko sdutenskog prava za skidanje MS proizvoda. Jedino ti možda ne boot-a s CD ako nije pravilno spržen tj postavljen boot sector i druge stvari! Ako si sknio imaga pa ga spržio nebi triba imat problema. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a neznam sta je nisu moji cedei neg od curinog starog koji ni sam nezna di mu je i sta koji cede i koji key nije vec iskoristen jer on radi nekoj it fimi pa ima toga doma vise komada i sve porazbacano...a na kompu su bili neki njegovi windowsi al on nema pojma koji pa mi je dao neka 2 cedea i 3 serial keya i reko mi da probavam koji ce radit... ![]() jel se moze nekak provjerit koji key je vec iskoristen?? budem ja probo sam svog cedea kaj sam sprzio sa msdnaa sam kaj neznam oce ti keyevi radit s njim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|