|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Prije nekoliko dana otvorio sam ja kućište kompjutera malo pregledao i zatvorio. Upalio sam računalo i s nekog bugovog dvda nasnimao neke drivere za ati grafičke kartice. zatim sam obrisao i nasnimao one drivere koje sam dobio s grafičkom. otišao sam u igricu i nakon 10 sekunda igre zamrznula se mi kazaljka miša i tipkovnica, a grafika (mislim auto na igrici se kretao) radi. sve pokušao s tipkovnicom i nisam ništa uspio, ništa nego reset. i od onda mi svako malo tako zablokira makar nisam u igrici. Molio bih vas za pomoć, možda je neki virus ili grafička kartica... neznam niti sam.. u svakoj igrici mi zablokira, kad sam na internetu malo duže radi pa opet zablokira, otvorio sam ga opet pa sve probao stisnuti mislio sam možda kontakti al neznam kako bih to popravio Molim lijepo tko zna sta bi moglo bit neka mi kaže i kako to popravit Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
drivercleaner pa ocisti drivere ponovo stavi one s cd-a od grafe i problem solved al nije na odmet i koja grafa i tak to za ubuduce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
E hvala probat cu s tim. Kartica je RADEON A9550! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
E mozes mi staviti link za taj drivercleaner skinuo sam jedan al mi ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sina1212 jesi provao odavde? http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Evo mene nakon duzeg vremena se vracam. Probao s vise onih "driver cleanerima" ali svejedno isto je.. Ima li mozda jos koje rjesenje? E ispricavam se moja grafa je ASUS RADEON A9550 a ne ati.. ja se ispricavam zbog toga.. ima li to kakve veze s tim?? Unaprijed zahvaljujem Sina1212 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ATI (tj. sad je AMD) je firma koja radi grafe, a asus/gigabyte/powercolor/club3d su samo firme koje ljepe gore naljepnice, rade lijepe kutije i prodaju dalje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
znaci u safe mode pokrenem onaj program ? pa onda izbrišem i u safe mode nasnimam?? ma ne nisam pipkao nego sam malo pomaknuo kable da sam vidio maticnu i to..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|