|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() od prije par dana imam ovaj ruter i stvara mi probleme imam spojen na adsl modem i na njega sam spoio pc i dreambox i sve koliko sam znao konfigurirao i sve mi krene dobro raditi ali nakon neki 5min. se resetira i ponovo opet tako radi neki 5 min. pa se opet resetira..ako neko može pomoći ili me uputiti na upute na hr.jeziku jer ih ja nisam dobio sa njim. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Opis ti nije dovoljno detaljan, može biti više razloga. Za početak pogasi sve p2p (torenti i ostalo sm. tog tipa), pogasi messingere. Koristi samo "obični" web. Je li mreža ok podešena (svi elementi mreže u istoj grupi IP adresa, upisani DNS - ovi, . . .)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nema tu nekog prevoda. Komjuteri i slična tehnologija podrazumjeva baratanje stranim jezicima (engleski, njemački, . . .). Vidim da je navedena lokacija bih, a za neki detaljniji odgovor nisi naveo: - koji je ISP - koji je adsl modem, kako je konfiguriran - ajde napisao si da je router D-Link DI-624, kako je konfiguriran - računalo i dreambox - koje su mrežne postavke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|