|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kloniranje diska
Evo danas sam nabavio onog speedy gonzalesa (seagate 410 250GB) pa sam mislio prebaciti sve programe, os i igre na njega, a ovaj WD koristiti za storage. Imam Acronis True image i kad pokušam s njim javlja mi da je destination drive manji od source drivea i da to nemože napraviti (što i je), no kako imam više particija htio bih prebaciti samo njih 2 (windows i software particije), a storage zadržati, no neznam može li to Acronis napraviti (znači klonirati određene particije, ne cijeli disk). Kako to riješiti?
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm koliko znam Acronis ne moze radit colne particija,ako grijesim neka me neko ispravi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@Olymp Fala puno, s ovim sam sredio stvari (prvo sam išteka stari disk i onda na novi instalira Win, potom vratio stari i klonira particije da bi dobio početno slovo C: za system particiju na novom disku. Stvarno je zgodan program ![]() Proba sam i nemože jer je novi disk manji od staroga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|