|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Odjednom nema interneta!! Pomoc lijepo molim
Eto, od jucer navecer nema interneta na novom kompu, spojim se na net, sve super i onda kad hocu pregledavat neke stranice ili news grupu, onda mi pise samo connecting, ucita stranicu jedva do pola i dalje nista, ne mogu se spojiti na MSN, ne mogu vidjeti nove poruke na news grupama, nista.. samo stoji connecting.. Isto tako sa US downloaderom, samo pise connecting Ovo pisem s starog kompa koji je do ovog novog i spojeni su na isti modem. Znaci da s modemom je sve u redu i sa netom. Na ovom starom kompu mogu pregledavati stranice i sve al sad na ovom novom nista.. sta se doodilo da odjednom nema interneta? Inace sam preko noci skidao sa rapidsharea i kad sam se probudio, vidio sam da je download stao i da je program zablokirao.. Napravio sam restart i od tada nemam interneta.. Jel program za to kriv? Hvala na pomoci!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ocisti komp sa Spybot - Search & Destroy bice imas gamadi na pc-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.12.2007. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kojim putem se spajaš na modem, bežično ili kabelom?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|