|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) DirectX problem sa GPU
imam problem u dxdiagu. Kad testiram grafiku na dx7,8,9, pojavi mi se ovo: Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Kupio sam jučer novu Powercolor Radeon 2600 Pro, AGP, 512MB. Instalirao sam drivere s cd-a, probao update-at sa powercolorove stranice no nema novih drivera. Reinstalirao sam windowse i updateao drivere za grafičku. Moja konfiguracija: amd athlon xp 2700 512mb ram mb giga-byte GA-N700-L sa nForce2 directx 9.0c još mi javlja i dxdiagu: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. Molim Vas za pomoć, Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ga ljudi prokužio sam. Malo sam čitao po forumima i isplatilo se Stvar je u tome kaj se trebaju staviti driveri od catalyst 7.7 (stariji) Noviji driveri koje imam na orginal cd-u ne rade. Eto, nadam se da sam nekome pomogao tko ima sličan problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|