|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
slika diska?
[C/P sa hr.comp.softver] Dakle, na raspolaganju imam manji broj identicnih racunala; na jednom se nalazi instalacija WinXP i svih potrebnih programa, a ostali su prazni i sada zelim izraditi sliku diska prvoga racunala te je preseliti na ostala. Ono sto me zanima jest: Koje alate preporucujete? Ja sam mislio kreirati sliku Ghostom ili slicnim alatom te je snimiti na npr. Hiren's BootCD i onda bootati sistem s njega i raspakirati image. Dobar plan ili ima boljih/brzih rjesenja? TIA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
U osnovi ti je plan dobar, mada mislim da ti je bolja varijanta Acronis True Image napravis boot disketu, cd ili USB stick i podignes program, a sa cd-a ili dvd-a zavisno od velicine slike vratis image na disk i to je otprilike to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm Ubleha da ali opet bi trebao dignut neki live CD ili nesto da taj image mozes kopirat na disk pa napravit recovery ako sam dobro svatio sta ti oces rec? ![]() PS. sta ako zeli disk podijelit onda stavi image i podigne i drugi komp onda ponovo mora se zezat s particijama i tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja na poslu koristim Acronis Snap deploy director i na njemu se nalaze driveri za sve i image diska kojeg zelis instalirati sa svim aplikacijama i to je sve gotovo za 20 min. On te pita da li zelis napraviti particiju ili pobrisati postojecu i sl. To se sve moze nariktati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
kako kaze moja baka - ljudi pametni, svasta naprave ![]() |
|
![]() |
![]() |