|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
neće da se upali
evo danas sam kupio komponente,sve složio i kad ga pokušam upaliti ništa se ne dešava.sve sam spojio prema uputama u f panelu.mislio sam da je problem u napajanju ali kada u f panelu spojim power led na mjesto power switcha onda mi na kućištu svijetli zelena lampica.U čemu bi mogao biti problem?? gigabyte p35 ds3r intel e4500 2x1gb ddr2 kingmax 800 ati e1650pro 128 wd 250gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Upalit kompjuter možeš i sa šrafcigerom, samo takneš 2 pina koju su tako da eliminiraš front panel problem "pwr" Ako se ništa ne dešava onda ti je vrejotano napajanje, ako se fanovi vrte a nema slike onda je grafa, ili ram. Jesi uštekao 4pinski 12v u matičnu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ma sve je spojeno al nema života.probao sam i šrafcigerom al ništa.Budem ga sutra odnesao kod njih pa da vide šta nevalja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
nemora značit da napajanje radi ak daje nekakav napon na izlazu, što se vidi kao ledica na MB koja svjetli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Sigurno si spojio sve kabele? Imaš za spojiti 24-pinski ATX, 4-pinski ATX +12 V ili 8-pinski EPS +12 V (ne znam koji imaš na napajanju) i po želji još veliki molex.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rugby a way of life
Datum registracije: Nov 2007
|
potpuno isti problem je kod mene.... znaci apsolutno mrtvilo a danas kupio sve komponente ga p5-ds3 his hd 3850 ocz 2gige 800mhz chiefteck 450W e2160 seagate 160Gb sata 2 imali kakav update vezan za ovo??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|