|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Windows XP Pro reinstall i particije problem
Nedavno sam reinstallao windowse i prilikom instalacije,stavio sam da mi windowsi budu u C particiji (20 GB),ali sam zaboravio kreirati i drugu particiju D (20 GB). Dakle,imam 2 HDD-a. Jedan od 40 GB (C i D particija) te još jedan od 40 GB (komp mi ga ne prepoznaje,kao ni D particiju). Mogu li to kako promijeniti,bez da ponovno reinstallam windowse. EDIT: Dakle,želim imat 2 particije na jednom i jednu particiju na drugom disku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Acronis Disk Director ili Partition Magic su rješenje tvog problema
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne treba ti ni to, control panel/administrative tools/computer management i onda u njemu u izborniku lijevo imas disk management. osim sto mozes napraviti particiju odmah ces vidjeti i u cemu je problem s drugim diskom jer je trebao biti normalno ocitan od strane win, ako ga tamo nema na popisu diskova imas malo vecih problema od neparticiranog prostora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
sve ej sad ok. hvala ljudi imam još jedan problem,da sad ne otvaram novu temu. nakon tog reinstala windowsa,imam problem sa zvukom.nemam ga,a trebam drivere za zvučnu.zvučna je Via AC'97. skinuo sam neke drivere,instalirao,ali nemogu dovršiti instalaciju,jer instalacija treba neki file šta se nalazi u windowsima. a filea nema. može pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ne znam točno. Znam daje file možda moguće naći u driver.cabu u windowsima. pokušam raspakirati taj driver file (rar archive) ai zapne na pola,a file nije među onima štra asm uspia raspakirat. pls help,ne mogu ni cod 4 igrat jer mi zbog toga baca error. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Sinko, morao bi biti precizniji u opisu problema jer formulacija 'fali neki file' nam ne služi ničemu. VIA ima samoinstalirajuće Hyperion drivere koji služe za zvuk i sve ostalo.
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
Postoji li nekakav drugi način. Možda nešto preko driver.cab filea? btw. možda postoje drugi driveri od VIA-e od onih koje sam ja skinia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
A koje si ti drivere skinuo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
vinyl audiocodec_v680b link mi je dao jedan lik,kaže da su to dobri driveri |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Kud baš Matsonic? Stranica im više ne radi pa se ne mogu skidati driveri. Pokušaj sa VIA Hyperion driverima. Taj vynil_blablabla driver ti sigurno nije dobar.
![]() |
#15 |
Registered User
|
kk,sad ću probat. EDIT: evo,skidam ih,ali brzina je miizerih 5 kb/s ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.11.2007. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Skinia sam ih. Pokrenem instalaciju,ono stoji na o%,baš kao i kod prvog puta,kad sam instalira ove druge drivere. Tako stoji dosta vremena,a ja nisam ima vremena čekati 10+ minuta Ima li rješenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Prvo makni sve drivere koje si prije instalirao, pa probaj ovo, ti imas ovaj chipset na ploci: - VIA P4X400 + VT8235 chipset VT8235 je SB u koji je integrirana zvucna i za nju ti je potreban ovaj codec: http://www.free-codecs.com/download_...p?d=2451&s=374 A ako to ne radi, probaj naci Cmi9738 drivere negdje, neda mi se trazit link... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
kk,sad ću probat.thnx Disconnected |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
probao,nisam uspio,još sam morao staviti svježe windowse,jer se komp gasio. sad sam stavio windowse sa frendovog cd-a gdje je sve ok sa driver.cab fileom. scanirao sa driver guidea komp,tamo di je multimedia controler piše unknow,pa mislim da ih od tamo ne mogu skinit. ne želim svako malo reinstallat windowse zbog ovoga. ima li rješenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
Riješia sam,hvala swima koji su se potrudili pomoći mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mogao si reći kako...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|