|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) Nemogućnost instalacije Windowsa XP
Komp mi je prijateljev i već je duže vrijeme neispravan. Botam ga, formatiran disk i kad dođe formatiranje do 100% pojavi se plavi ekran i javlja grešku: SETUPDD.SYS Page_Fault_in_nonpaged_area Konfiguracija: P41.8Ghz Matsonic MS9147C 512DDR 400 (nova, kupljena nakon kvara) 40Gb Maxtor GeForce 2 Nikad overklokano Ako ima ko kakvu ideju svaka pomoć je dobrodošla. EDIT: Ubacija san taj Maxtor disk u svoj komp i sustav se ne diže i javlja: NTLDR is missing i daje mi mogučnost da ga resetiran. Dal je to crka hard diski ili? EDIT 2: RJEŠENO neispravan hard disk Zadnje izmijenjeno od: daemon1. 02.12.2007. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ubi disk skroz, nabavi neki od disk utility programa, PM, Hirens boot cd pa pročešljaj disk na greške, obriši particije pa ponovi itd...I na kraju - baci maxtora i kupi pošten disk ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ubacija san taj Maxtor disk u svoj komp i sustav se ne diže i javlja: NTLDR is missing i daje mi mogučnost da ga resetiran. Dal je to crka hard diski ili? Zadnje izmijenjeno od: daemon1. 02.12.2007. u 15:30. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|