|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
USB stick - problem...
Dakle, kad gurnem stick u komp, prepozna ga i javi da sam ga ubacio, ali kad odem na njega u exploreru i kliknem, kaže mi da ubacim stick i ne treza. Ko da ga nema, a vidi se u exploreru.. Što mi je činiti? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ako je stick novi, možda ga treba formatirati. Dakle, u exploreru desni klik na usb stick, odaberi format, označi quick format, start i to bi trebalo riješiti problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
imam isti problem!
nadam se da postoji rješenje... nemozeš ga formatirati jer ti kaze da nema diska a prepoznaje ga i onda na usb disku lampica svjetluca a trebala bi samo goriti stalno... dali bi mogao probati formatirati ga pomoću cd xp-a? a da skinem hard i da mi usb bude umjesto harda...
likklik Zadnje izmijenjeno od: likklik. 30.11.2007. u 09:54. Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Kad odem na manage tamo vidim svoj hard i ovaj usb stick, ali kod usb sticka piše "Unreadable"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() vidi ga u managmentu..i vidi ga my computeru ali nemožeš ga otvoriti niti formatirati...meni se to dogodilo jer sam ga isključivao a da ga nisam safeao..
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A da provate s nekim toolom za radit format ajde provajte s ovog linka http://www.pctipp.ch/index.cfm?pid=1411&pk=28790 ili s ovog ako ne bude sljakalo s tog http://www.student.livjm.ac.uk/cmpsg...rive_guide.htm PS.likklik sta ti je problem svaki put napravit dva klika prije nego ga iskljucujes ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
instalirao onaj HP-ov util i kaže da je device media write protected, a uopće nemam ono da ga protectam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ja bi rekao da je krepao, cisto iz davnog iskustva sa istim simptomima s jednim MSovim stickom (jos iz vremena kad su bili skupi nazalost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Imas li garanciju? Ako imaš odma mijenjaj. Tako sam i ja napravio i odmah su mi zamijenili ako je takva roba koja nema popravka, razne mem. karice, flash usb driveovi itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|