|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Dobar dan svima! Imam jedan ne tako ozbiljan, ali svakako iritantan problem. Nakon što upalim laptop, podigne se sustav, sve je normalno, pojavi se desktop i sve ikone koje inače tamo i jesu. Odmah nakon toga desktop, ikone i "start" na dnu ekrana nestanu. Samo vidim wallpaper i pointer. Pomoću task managera otvaram programe koji mi trebaju. Svi uredno rade. Dakle, sve radi, samo nema desktopa. Avast mi je dva puta prošao temeljito sustav i detektirao 2 virusa koja sam ja izbrisao. Kako da vratim desktop i sve što njemu pripada? Puno hvala! Pozdrav |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm po tome izgleda da ti se rusi "explorer.exe" ajde ti udi u task manager i ajde u File>New task(Run) i upisi explorer.exe i kad ti se digne skini s neta spybot-search & destroy 1.5.1 i AD-aware iskljuci system restore>Start>control Panel>System>System restore>oznaci "Turn off system restore on all drives",napravi update oba programa Spybota i AD-awarea idi u safe mode i tamo pusti scan Avasta,Spybota i Ad-aware i kad to zavrsis onda iz windowsa napravi scan sa Hijack this programom tu mozes vidit link za download i postaj tu svoj logfile pa ce ti neko rec sta treba maknit http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29285 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|