|
![]() |
#1 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Na PC-u mi neće raditi dodatni HDD
Ovako jučer sam kupio kućište Spire GigaPod II SATA u HGspotu u njega sam stavio HDD Seagate 320GB, Serial ATA II, 7200 rpm, Barracuda i sad sve sam ja to lijepo smotiro u kućište i spojio na komp. Komp ga je pronašo i traži da instaliram drivere za njega. Sve napravim kako treba i opet nece. Neznam dali neko zna u cemu je problem da nemogu prbacivat podatke na njega. evo i slika ![]() i slika na kojoj pišu informacije o driverima ![]() ako netko nešto zna nek pls odg. jer mi je hitno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Deinstaliraj usb drivere u Device Manageru Control panela i restartaj komp. XP će automatski instalirati nove. Imaj pri ruci i cd s driverima od ploče jer se može dogoditi da će tražiti chipset drivere.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
17:06:46 Domy: što je ovdje bilo u pitanju? 17:07:20 SniperWolf: uninstaliro sam mu bio diskić 17:07:23 SniperWolf: i onda pariticioniro 17:07:25 SniperWolf: i sve ok
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Glavno da se treba odmah na forum "Hitno, hitno, hitno".
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam isti problem,isti externi disc,molim pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Thorgir ne mozes samo tako uletit u tudu temu,procitaj pravila http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila jesi pogledao gornje postove da i ti mozes na taj nacin pokusat rjesit problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Problem je totalno isti kao što je naveo NIGHT RID3R.Dakle kupio sam isto kućište u Hg Spotu.Probao sam što je naveo Coconut:"Deinstaliraj usb drivere u Device Manageru Control panela i restartaj komp. XP će automatski instalirati nove. Imaj pri ruci i cd s driverima od ploče jer se može dogoditi da će tražiti chipset drivere.,ali mi nije uspjelo. Mislio sam da nema smisla otvarati novu temu ako se radi o istome problemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
da,jesam...ovo je kao neka zezancija... spojio sam hard,pc ga prepozna,ali ga nema u "my computer"... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.12.2007. u 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
N00B
|
Desni klik na MY Computer>Manage>Disk managment>i desni klik na taj externi disk i format i dalje sljedis upute..PS ovo gore nije sala samo je kopirano sta je Sniperwolf rekao ![]() EDIT:Nemoj redat postove jedan za drugim postoji opcija edit pa s njom editiraj post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Hvala ti puno na pomoći!Evo hard se polako formatira.Please,kad sam već udavio,kakava je kvaliteta hd-a Western Digital Caviar 500 GB,serial ATA II-300,7200 o/min 16 mb cache. Naime,naletio sam na netu na neki napis gdje piše da isti imaju puno bad sectora i da nisu preporučljivi,pa me malo zbediralo. Zadnje izmijenjeno od: thorgir. 02.12.2007. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Olymp je moja desna ruka. Svaka čast, momak. ![]() thorgir, tipka EDIT vrijedi i za tebe, vjerujem da govori "isprobaj me". ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|