|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
Bios
kako ste?? evo neki na ovom forumu su mi rekli da skinem program aida32 i ja sam to uradio i instaliro..i kada sam usao na maticnu i onda klikno na BIOS tada mi je doslo da mi je sistem BIOS stari nego 2 godine i da bi ga trebao updatirati... i ispod mi pise da mi je od graficke BIOS stari nego 2 godine pa da bih se trebao updatirati.. gdje trebam da udem pa da skinem update za te dvije stvari?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
´kada vas molim moze li mi iko pomoci.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To ti se zove fleshanje BIOSA i nije nimalo ugodna stvar za početnika. Ajd ti prvo postaj koja je matična točno u pitanju, tj. ono što ti AIDA kaže. Novi BIOSI se skidaju s stranica proizvođaća matične, fino ga staviš na disketu, bootaš u DOS, upišeš par komandi, program to sve fino napravi i to ti je to. Ali ponavljam, ako nemaš iskustva s time, a nemaš koliko vidim, a sve ti radi NE DIRAJ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
dobro..onda ako je to tako komplicirano onda necu ni dirati.. ali ipak imam Gigabyte GA-7ZX(-1) mozes li mi reci koje komande se trebaju da ukucaju?? i gdje se moze skinuti taj flash?? To ja mislim da je dobro znati uraditi ipak..plz mozes li mi objasniti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
podrzavam tor-a u ovome!flashanje ti je vrlo zeznuta stvar i bas nije za nekoga ko to nezna radit!bilo bi ok da nam malo opises kaj se nalazi u tvom kucistu,vjerujem da imas neku stariju graficku(ja kad sa mimo gt2 gts isto mi je pisalo u aidi da je bios stariji od 2 godine),graficku ako imas neku kramu bolje nemoj flashat jer neces dobit nesto bolje,ako zelis bolje bolje kupi novu ili probaj zamjenit ovu i nadoplatit ili kako oces!a flashat nemoj ako ti sve radi normalno!prvo opisi sta imas pa ce ti neko rec pametan savjet(nadam se) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
dobro onda ja to necu raditi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Nije kompliciran taj flesh, ali pošto vidim da ne znaš ni gdje skinuti novi BIOS, radje nemoj to raditi. Mislim, ako baš hočeš nešto naučiti ima i jednostavnijih (i bezopsanijih) stvari za raditi. Rastavi cijeli com, očisti i podmaži ventiće, igraj se malo s postavkama u BIOSU i sl. Bude vremena za fleshanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Da li se moze bezbolno igrati po postavkama iz BIOSA? odnosno sta god zezenm mogu vratit pomocu jumpera na deafult postavke ili nesto moze riknuti da vise ne radi?
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|