Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.11.2007., 22:29   #1
Paradajz
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
Problem sa procesorom?

Imam problem sa procesorom,naime odjednom sve se zablokira,a nije mi niti jedan program otvoren,i pogledam u task manager-u, prikazuje da procesor radi na 100 %.Na drugom forumu su mi rekli da je najvjerovatnije problem u nekom svchost koji koristi 100 % procesor?!
Paradajz je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2007., 22:45   #2
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Paradajz Pregled postova
Imam problem sa procesorom,naime odjednom sve se zablokira,a nije mi niti jedan program otvoren,i pogledam u task manager-u, prikazuje da procesor radi na 100 %.Na drugom forumu su mi rekli da je najvjerovatnije problem u nekom svchost koji koristi 100 % procesor?!
svchost je windowsov process koji ti treba. No ako ti radi 100% stalno vjerovatno si pokupio nekakav virus i spyware/malware koji se maskiraju kao neki od kritičnih processa. Probaj neki besplatni program tipa za nadgledanje procesa da bolje lociraš koji process ti dere proc 100%. I provrti virus/spyware cleanere.
p3tar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.11.2007., 23:58   #3
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Paradajz ako se radi o svchostu onda pogledaj tu http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=93463 inace bilo je takvih tema i na forumu http://www.google.com/custom?hl=en&c....pcekspert.com
a ako nije svchost u pitanju otvori task manager i poredaj u procesima po CPU usage i vidi koji te proces zeza..
Joke je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2007., 17:26   #4
dr.projektor
Premium

Datum registracije: Jan 2007
ja sam ti imao slican problem. isto mi je odjednom sve pocelo trzat i na task manageru je pisalo da proc dere na 100% snage, a u procesima mi je pisalo da mi je upaljen nekakav adobe updater i kad sam njemu zabranio pristup firewallom problem se vise ne pojavljuje
dr.projektor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno