|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() :confused: dakle imam Burton 2500 box verziju odključan , 2x 256 MB DDR PC-3200 Samsung, Abit NF7-S ver. 1.2 , CDRW, CD, svaki radi kao master , Maxtor 80G 7200 na Sata kontroleru, 3 ventilatora 2x aut 1 in , napajanje 350 W, LCD monitor. Proc se ne grije, max 48c , nabrijem Max da radi kao 3000+ prođe sve testove, Aida 32, Sandru , PC mark 2002 , klinac ode malo na igranje i onda zamrzne, jedino radi stabilno kao 2800+ , Gdje Memorija ide sa niskom latencijom 7-3-3-2.5 ili 8-3-3-3 bez frke dakle nije do nje.Probao sam dizati voltaže sve moguće i nemoguće konbinacije od Proca do čipseta . U čemu bi mogao biti problem sve se mislim da nije napajanje stabilno. pozdrav svima i sory na malo podužem postu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Jel imas aktivno hladjenje chipseta ? (northbridge-a)...Si dizao voltazu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koji ti je proizvođač napajanja? Ak je MS ili netko sličan, onda je vjerojatno napajanje. I stabilnost isprobavaj u Prime-u 95. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja ga imam,onaj od 300w ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Napajanje je kupljeno u Vemilu, model: LC-A350 ATX evo male specifikacije ATX : _____________________________________ +3.3V | +5V | +12V | -12V | -5V | +5VSB | ------------------------------------------------------------ 24A | 35A | 12A | 0.8A | 0.5A | 2A | ------------------------------------------------------------ +5V & 3.3V Combined load 190W Total output 350W MAX! to sam prepisao sa napajanja. I imam aktivno hlađenje na northbridgeu , od NF7-S |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ako imaš instalirane XP-e odi u administrative tools ili tako nešto. Uglavnom otvorit će ti se explorer gdje možeš particionirat diskove i sl., imaš razno razne obavjesti i informacije koje su ti označene slovom X u crvenom krugu gdje ti piše kada i u koje vrijeme je došlo do smrzavanja računala i zbog čega. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|