|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() skinuo sam blackice firewall,nakon što sam ga instalirao,komp mi se počeo stalno restartat,svakih 5 minuta,pokušao sam ga obrisat al mi je stalno pokazivalo ovu poruku http://img118.imageshack.us/img118/3853/97900744en4.jpg ,probao sam i sa crapcleanerom al ni to nije upalilo,pa sam počeo brisat u program files datoteke od tog ***enog programa,nakon toga mi se počelo stalno restart,komp bi se upalio i došao do poruke "welcome to windows xp" i odma bi se ugasio, i tako mi se več pola sata stalno gasi,probao sam u biosu stavit da mi ocitava odma cd,da mogu formatirat c,ali mi neočitava istalacijski cd windows xp,dođe mi do opcije booting from cd i odma preskoči u windows,i tako stalno,pred par minuta mi je nekako slučajno ušlo i windows i probao sam opet izbrisat ono smeče,al nije uspjelo,pa sam išao restartat da vidim dal če opet se gasit,i sad se stalno gasi kad dođe pred widows,lupao sam i po f8 da idem u safe mode,al tamo mi se zamrzne i nemogu pomicat uopće gore dole da dođem na safe mode,nego stoji zablokirano,..ovo sada pišem sa lapa i skroz sam lud,neznam šta da radim, IMATE LI KAKAV SAVJET???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ovo ne da je cudno neg je cudno. dakle nemres u safe mod, nemres bootat sa win cd-a? imas klasicne winse ili nlite? mozda je tamo maknuto press any key... cinimise da si popio neki gadni virus koji ti malo ***e winse.... ak nis drugo ne upali, uzmi hard, odi do frenda pa nek ti ga on iz windowsa isformatira. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|