|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Razbijen LCD na laptopu - hitno
Imam jednu dvojbu. Na laptopu mi se razbio LCD ekran 15.4 - laptop je Toshiba Satellite A100-011. Laptop sam kupio prije 4-5 mjeseca i koštao je cca 9 000 kn. Sada je upravo na servisu (senso) i oni tvrde da je to mehanički kvar te da ne ide pod garanciju. Uglavnom, da ne duljim, zamjena displeja koštat će me cca 3 000 kn + rad (tako oni kažu). Pitanje je: Isplati li se to uopće (staviti novi LCD displej) ili ne? I da li netko zna postoji li neka jeftinija varijanta zamjene ekrana?? Trebam im odgovorit što prije (do sutra preksutra) pa me zanimaju konkretni odgovori ili vaše razmišljanja u vezi moje dvojbe ! Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Inače, konfiguracija je: Intel DualCore 1.83, 160 GB, 1 GB RAM, grafička nVIDIA 7600 256 MB |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.screentekinc.com/ Nude zamjenske i originalne LCD screenove za većinu laptopa. Imaju sjedište u SAD-u i Njemačkoj, ali šalju bez problema i u Hrvatsku. Mislim da je cijena originalnog ekrana za tvoj laptop (1280x800) oko 300$ (1500kn), bez postarine i ostalih kerefeka koje ces morat platit ako nemas nekog u Švabiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko je nedavno pisao da mu je krepao lap (crkla matična), a ja sam savjetovao da sve proda u dijelovima. Potraži malo na ovom podforumu. Mislim da je u pitanju bio neki HP.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam ja ekran od Acera 15,4 (3025 wlmi) samo nisam 100% siguran jel radi - crkla ona kartica u monitoru ispod samog lcda (mislim da je to neko napajanje za njega ili za osvijetljenje...) Se da to na neki alternativni nacin prikopcat da se vidi el radi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|