|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Koji driver??
Koji su driveri najbolji za ati radeon 9000Pro sa 128Mb ??
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
rad_w2kxp_omega_2522 :confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Imam Radeon 9700 PRO, s driverima iz naslova sam imao velikih problema. Usporili su mi sve, od otvaranja pulldown menua, sve do nemogucnosti pokretanja benchmarka. Ako ih isprobas postaj kakva su ti iskustva
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: rad_w2kxp_omega_2522
Citiraj:
Nisi pravilno de-instalirao stare i instalirao nove drivere. A ako postoji usporavanje onda se preporučuje instaliranje AGP drivera NAKON instalacije Omega drivera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Nije bio problem u deinstalaciji/instalaciji drivera. Stare (takodjer omega) drivere u principu ne treba deinstalirati. Ja sam probao bez deinstalacije pa nije bilo OK. Zatim sam deinstalirao nove drivere i vratio stare, ali je problem ostao isti. Pa sam napravio system restore, deinstalirao stare drivere, pocistio registry, instalirao nove drivere, i opet ista stvar. Nakon toga sam ponovno napravio system restore i prekrizio nove drivere. Samo sam instalirao Rad Linker. A za AGP driver ne znam, nisam probao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|