|
![]() |
#1 |
WiMAX User
Datum registracije: Sep 2006
|
RAM memorija
imam dva keksica od po gigu od GoodRAMa na 800 MHz. U windowsima sve radi ok, osim kad zelim instalirati jednu igru pri cemu baca onaj poznati kernel32.dll error. Pokusao sam vec puno toga, od updejtanja svih drivera pa do samih windowsa, a na kraju i ciscenje registrya. Nista od toga nije pomoglo pa sam ubacio memtest i pokazao mi je ovo : memorija je kupljena prije oko mjesec dana u vemulju tako da je jos pod garancijom, a nisam siguran hoce li mi priznati garanciju jer se windowsi normalno pokrecu i normalno rade ako izuzmemo ovu gresku kod instalacije igre ... Moje pitanje je da li su duzni dati druge keksice ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj je još u nekon drugoj konfi, ali Intelovoj po mogućnosti - tek toliko da isključiš mogućnost nekog klanja s procesorom ili matičnom. Ako ni u njoj ne radi, isprintaj tu sliku i odi s njom na reklamaciju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
dovoljno ti je dokaz u memtest-u da je memorija bad. Izreklamiraj to što prije! Nemoj im uopće govorit da ti normalno ulazi windowse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
WiMAX User
Datum registracije: Sep 2006
|
da, imas pravo, danas je nosim natrag pa cemo vidjeti |
![]() |
![]() |
|
|