|
![]() |
#1 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Smradi iz napajanja?
Pozdrav... Prije koji dan primjetio sam nekakav smrad paljevine u blizini računala... Uz malo pažnje zaključio sam da najvjerojatnije dolazi iz napajanja. (koristio sam sistem klekni i njuši...) ![]() Izvadio sam napajanje, usisao ga i počistio, međutim kad sam upalio računalo smrad se već nakon 20-ak sekundi vratio... Ima li netko nekakvu ideju šta bi to moglo biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
A napajanje je????? Najbolje da pitamo one madionicare iz filma Prestige, oni ce nam reci koje imas.... .. ![]() Koliko se sjecam bilo je nekih tema vezanih uz smrad iz odredenih napajanja, ali se nemogu sjetit o cem je tocno rijec bila.... .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjeroajtno se negdje nešto pregrijava i topi, ako je pod garancijom odnesi ga na reklamaciju a ako nije onda ga otvori i nađi di je problematični dio (obično se neki veliki blok kondenzator topi od heatinske) i rješi ga...
![]() |
#4 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
HIPER 435W, Standard, PCI-E, Serial ATA, ATX http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.753.004 Nisam primjetio da se pregrijava... Do sada je sve radilo ok... S tim da je komp star svega 10-ak mjeseci... Promjena u komponentama nije bilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Imao sam sličan problem prije nekoliko mjeseci kada mi je sa pregorjelim napajanjem otišla i matična, srećom ne i ostale komponente. Upalio sam kompjuter, radio je oko pet minuta, te se ugasio, a u sobi se osjetio smrad izgorjele plastike. Pošto ti je kompjuter vjerojatno još pod garancijom, trebaš što prije zamijeniti napajanje i biti sretan što ti i druge komponente nisu otišle. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|