|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Komp se sam resetira
Bez ikakvog upozorenja ili bez ikakvih naznaka da bi se mogao resetirati, jednostavno se resetira nakon par sati rada. Nikakvi zahtjevni radovi nisu u pitanju. Gdje da pocmem traziti uzroke ovog problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otkada se to događa? Kolike su temperature komponenti? Bacio bih sumnju na napajanje ili ploču, a možda je i grafa u pitanju...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima tri cetiri dana da mi se to dogaja. Temp. su u granicam normale tako da do njih nije, Napajanje sam kupio Sesonic tako da mislim da isto nije do njega, Ploca hah neznam kako da vidim dali je dio nje, grafa imao sam dvije u zadnjih par dana najprije 2400pro kao zamjenu za moju crknutu a sad imam 7950Gt tako da mislim da nije do toga jer se dogadjalo sa obadvije grafe. No medjutim danas sam iskljucio Automatc updates i evo jos mi se nije restartao od jutros od 10h. Eto pa cu vidjet dali je do toga. Ako jos netko ika kakav prijedlog neka javi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi u međuvremenu automatski restart kod greške... Win key + Pause > Advanced > Settings pod Startup and Recovery > makni kvačicu s Automatically Restart > OK > OK Sad bi trebao umjesto restarta dobiti BSOD na kojem ćeš pročitati koja je greška u pitanju i prema tome tražiti u čemu je problem.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Mislim da sam rjesio problem. Izgleda da mi se pregrijavao HDD. Sad sam stavio jedan 92mm vent da puse po njemu. Tempreatura mu je sad izmedju 32 i 33°C a prije je nerjetko dolazila i do 40°C. Za sad je prolazi sve u redu pa cemo viditi dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
40 mu nije zabrinjavajuca temp., to sigurno nije bio uzrok restarta.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nisam rjesi problem opet se srusio. E sad dolazi do onog cega sam se najvise bojao a to je napajanje. Vratio sam moj stari Chiftec 400W jucer ujutro u komp i radilo je sve bez problema do danas popodne. Znaci odvrtio sve testove sta sam imao i sve je u redu, ajde rekoh mozda je bilo do temperatura i vratim nazad Seasonic S12 II 430W i opteretim komp sa kodiranjem divixa i jos nekakvim glupostim i nakon dva i pol sata komp se ugasi. I sad sam ponovno vratio moj chiftec u komp. Znaci ipak je do napajanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
|
Bio je slucaj na forumu vezano za problem Seagate 320gb sata diska i Seasonica s12 II 430w. Mozda je to slucaj kod tebe. Napajanje ispravno, hard ispravan ali zajedno nisu htjeli rabotat ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PizzoZder
|
Nije bas isti problem ali rjesen je prodajom diska ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81112
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Post #14 pa nadalje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81112
![]() |
#15 |
Premium