|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Catalyst 4.2 je za DX 8.x kartice
Radeon 9000, 9200 i 9100/8500 najviše profitiraju ovim driverima, ostale čak i malo gube ... Framerates in Unreal Tournament 2003 are up by as much as 15% A performance gain of between 5 and 10% is noticed in Aquamark3 A performance gain of between 2-3% is noticed in ShaderMark scores Framerates in Halo are up 3 to 4% A performance improvement of 2% is noticed in Tomb Raider Više na: http://www.vr-zone.com/?i=478&s=1
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Paa... nisu se baš jako slagali ali... Unreal Tournament 2003-u 1024x768x32 daje isto ili slabije ![]() 1280x1024-24%+ 1600x1200-11%+ Istinabog-testirano je na 9000 PRO jer im je 8500 izgleda otegnula papke, ali to je to otprilike. Dakle-dobiješ ti još i više...samo na kojoj rezi ![]() Kompletni test imaš tu: http://firingsquad.com/hardware/cata....2/default.asp Bilo bi zgodno vidjeti ipak kak bi se ponašala prava 8500. Ajd zbenchaj kad buš imal cajta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
BTW niš nije optimizirano, tweakano ili slični, samo ko seljo win, game, i vozi ... Catalyst su 03.9 i 4.2. I da postavke su u UT2K3 Benchmark v2.1 High Quality, Full, D3D i 1024x768. Eto neke stvari su dobile i nemogućih 109% boosta. Svi testovi vozikani 5 puta i odbačen jedan najslabiji i jedan najveći i napravljen prosjek od preostala tri. Ovaj sa 3.9 imam od pitanja kada je Jozha postavio pitanje o Tulcu sa 512 L2 Cachea na dijelu intel foruma, a ovaj sam sada napravio na Jelcovo traženje. I da obje verzije su Omega ne orginal Catalysti. Moj ATi je BBA 275/275 sa 64 MB DDRa i testni komp je u oba slučaja ovaj gornji dual FC-PGA2 Tualatin Pentium III -S 1,13
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
O, pa to je fino poboljšanje. Onaj test kaj sam linkao je usporedba 4.1 sa 4.2...ovo je 3.9vs 4.2 ali je svejedno fino ubrzanje. Ja sam Omegu preferirao još dok sam imao 8500 baš zato kaj je čovjek ima u jednom kompu i uvijek dela testove i na njoj. Tak i sad-ima jedni DX9 grafu i 8500. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Je istina omega je jedini koji to s testira prije neg kaj stavi na net.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|