|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi Omega driveri (2k/XP 2.5.22 & 9x/ME 2.5.37)
Evo i njega sa puno lipih stvari ![]() http://www.omegacorner.com/index_ati.html http://www.driverheaven.net/downloads/index4.htm What's New? (2k/XP 2.5.22 & 9x/ME 2.5.37) * Based on the Official Catalyst 4.2 drivers. (2k/XP/9x/ME) * Removed 3DProfiler from the package. (2k/XP) * Surprise: Included an exclusive Omega version of RadLinker. (2k/XP/9x/ME) Many thanks to ChrisW! * For stability's sake, forced Fastwrites OFF for ALL cards and forced it ON for all 9600 cards. (2k/XP) * Removed the 9700-9800 soft mod option again. (2k/XP/9x/ME) * Did one LAST Omega Driver set for Win9x/ME "AGAIN" since I did some mistakes in the previous "last" release. (9x/ME) * Hope to have fixed the installation problems in Win9x/ME "AGAIN". (9x/ME) * Added the Multires utility to the Win9x/ME package. (9x/ME) * Separated the D3D/OGL CP tabs now that RadLinker takes care of the profiles. (9x/ME) * Added support for 9800SE cards that have been bios-modded to 9800XT. (2k/XP/9x/ME) * Added support for the following FireGL cards: (2k/XP) RADEON FireGL T2 RADEON FireGL X1-128 RADEON FireGL X1-256 RADEON FireGL X2-256 RADEON FireGL Z1-128p RADEON Mobility Fire GL 9000 RADEON Mobility Fire GL T2 Ajd-konačno je maknuo onaj ništkoristi 3DProfiler, a stavio je " exclusive Omega version of RadLinker", baš me zanima kak to hoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma bemu sve za kojeg vraga miče 9700-9800 soft mod? ![]() ![]() Očito sam ja jedan od rijetkih koji nemaju problema s Fastwrite ( OK a i bez njega) ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Ja skinuo, instalirao, rade izvrsno ![]() Ima mogućnost sa RadLinkerom fino napraviti profil za svaku igru, npr. odeš na CoDSP.exe, desni klik i pita te fino hoćeš li napraviti novi profil sa kojim ćeš drugi put pokretati igru i to je to ![]() Do sada nikakvih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
sve lijepo.... -taj 9700-9800 mod -jesi li Isuse odbio koje vidljive koristi od toga osim sta pise da je chip type 9800.... ja nisam vidio nikakve razlike... -i jeli tko radio 3dmark? na 2.5.14 driverima iman gore rezultate nego na starijim...
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Koliko se ja sjećam-9700-9800 mod daje oko desetak posto u brzini. Ali samo npr. na 4xAA+8x Aniso. Između 10-15%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Zato se i toliko ljutim da je maknuo 9700-9800 jer to znači da ih i u buduće neće bit! ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
da... taj dio si u pravu ovaj 3dmark me sve vise zivcira i 100% nesto ne stima s tim rezultatima... najbolji primjer toga je 3dmark verzija 330 - imao sam onda... pa mogli bi bit 3.6 driveri... ne sijecam se stvarno i imao sam skor oko 5500 sa vrlo viskom FPSima po testu... sada iman ove 4.1 drivere i 340 verziju 3dmarka iman vise na 3dmarku ali manje pod FPS... ??? (radi se o OC 9700pro kartici) bas cu ic isprobat stvari na 4xAA i 8xAF a omegi cu poslat email zasto ih je opet maknio....
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
U nekim verzijama drivera se koriste neke rutine iz tog moda "pod normalno". Takav je slučaj i sa ovim novima. Dakle neke-a ne sve koje imaš sa tim modom. Zato je tog moda malo bilo-a malo ne. Ovo je službeni thread o novoj verziji Omega drivera gdje možete hvaliti, kenjati i davati prijedloge: http://www.driverheaven.net/showthre...5&pagenumber=1 Ako pažljivije pročitate o čemu on to njake na početku-a lijepo piše... I just removed the installer option for the 9700->9800 soft-mod, but if you still want it, just use the 9800SE soft mod instead, it's THE SAME ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja te drivere nikad nisam uspio upogoniti. Ili sam blesav, ili još gori. Jednom probao i reza se neće da makne od osnovne. Čak ni nema mogućnosti odabira. Kao da sam remove-ao drivere, a ne instalirao ih. Ima li kakva posebna procedura?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
JA sam ih instalirao prekjucer i u 3d marku 2001 SE dobim za 300 bolji rezultat sa 4.2 verzijom nego 4.1 ali sam primjetio neke greške u NFSU. Prvo mi je na nekim djelovima staze auto isao sporo pa naglo ubrzao... Kad sam reinstalirao sve je normalno radilo ali sad dok mi se loada staza ono "need for speed:underground" pise full sjeb*** ali to mi ne smeta... sa verzijom 4.1 sam imao problema u halo-u, ali sad je ok s ovom verzijom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Dakle-prvo jednog, nedaj mu restart, drugog pa restart i drivere "na ruke ". Možda da mu lupiš prije drivera ponovno drivere od ploče i DX. Mebi su samo jedamput kenjali-pa sam izbrisao grafe iz Device Menagera i bilo je ok. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|