|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Pomoć pri ugradnji DVD prže!
Vodivši se reviewima s ovog foruma, kupio sam LG pržilicu GSA-H62N. Htio sam retail verziju, ali je nije bilo u Ve-milu pa sam uzeo bulk. Malo sam čudno jeftino platio (samo 219 kuna, a retail verzija je 277 kuna), ali na njoj piše GSA-H62N pa onda vjerujem da sam uzeo taj model. E sad, problem je što ne znam gdje trebam ubosti SATA kabel na matičnoj ploči? Jel može u bilo koji SATA port? Ploča je Gigabyte 965-ds3 koju možete vidjeti na ovom linku: http://img.article.pchome.net/00/19/91/43/gg965p01.jpg Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa u načelu bi trebalo raditi gdje god da ju ubodeš, ali vidim da tvoja ploča ima različito obojene SATA konektore, vjerojatno su žuti od SATA kontrolera integriranog u čipset, a ljubičasti od dodatnog (3rd party) kontrolera. Inače se problemi nešto češće javljaju s 3rd party kontrolerima, pa bih ju ja spojio na onaj od čipseta (žuti valjda?). No, nek se jave oni koji imaju ili su imali tu ploču...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tako je, ljubičasti su JMicronovi, a žuti su Intelovi konektori. Samo ubodi i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|