|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem sa slikom
evo prvo isprike jer neznam dali to spada u hardwere ili softwere ![]() evo ovako kupio sam komp (imate pod moj computer) i sastavim ga i nemogu install win tj kada prode copyng windows i treba uc u win prvi put tj u onaj dio gdje upisujem key izbaci mi plavi ekran (win XP) i pise UNKNOWN HARD ERROR onda napokon uspijem install win ali preko drugog kompa i ubacim hard ovdje (nakon prvog restarta) sve radi normalno u winu i prolazi 3dmark odlicno ali kad upalim neki game nakon 10-20 min posasavi mi slika, izbaci 1000 boja ili mi se zamrzne game tj cijeli komp se smzne i moram reset ![]() ako imate kakve sugestije zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
gle nino radim sa kompovima vec duze vrijeme bar hardwerski i bio sam kod covijeka koji se bavi softwerom i nemoze nac gresku zato sam tu postavio post, inace nebi bio ovdje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti bi htio da ti još jednom zaključam temu? 1. Napravi clear CMOS. 2. Jesi li možda integrirao SATA drivere na CD pa si stavio krive? 3. Probaj drugi disk & zamjeni kabele. 4. Uzmi drugi instalacijski CD i optički pogon.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|