|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem sa novim kompom i windowsima
Ok...kupio sam novi komp (bez OSa) i kad stavim neke windowse nece da sljaka kako treba. Stavio sam vistu i xp i ni jedan ne radi. Instalacija normalno ide i stavim sve drivere kako treba i svaki put kad pokrenem komp na pocetku je zaledeno. Mogu micat strelicom ali kad kliknem negdje nista se ne desava. Kad stisnem alt+ctrl+del se odledi al opet ne valja bas. Nemogu dragat stvari i ne sljaka bas sve najbolje. Sta da radim? Nije mi se ovo jos nikad desilo i na cudu sam jer mi komp hitno treba!! Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Čuj, prvo pod hitno napiši konfu do zadnjeg detalja, inače ti dođe big bad moderator pa ti zlokota topik. I drugo nismo neke vračare da znamo o čemu se radi bez detalja. Prvi bi bili jesi to štogod overkloknuo i koje napajanje, rame i ploču imaš, i da nisu te windbloze koje mećeš nlajtane (dao frend jerbo njemu super rade i sl. sr***).
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Sorry Kupio sam komp u vemilu neki dan Astro advantage. Nije nista overlockano i windowsi su normalni nije nikakav SP4 i slicno. Ja ih koristim na svom kompu (taj komp je za starce) vec duze vrijeme i sve radi kako treba. Znaci glanc novi komp i sve sam sto se tice softweara napravio kako treba i jednostavno ne sljaka. Imo sam ja slican problem kad mi je otisla graficka al ovo nije tako. Mislio sam odma na pocetku da je do harweara al ga nemogu otvarat jer je pod garancijom pa mi treba drugo misljenje da ga ne nosim nazad u trgovinu bezveze... Computer: -Computer Type: ACPI Uniprocessor PC -Operating System: Microsoft Windows XP Professional -OS Service Pack: Service Pack 2 -DirectX: 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: -CPU Type: Intel Celeron 430, 1800 MHz (9 x 200) -Motherboard Name: Gigabyte GA-945P-S3 v2/v3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) -Motherboard Chipset: Intel Lakeport i945P -System Memory: 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) -BIOS Type: Award Modular (04/26/07) Display: -Video Adapter: NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB) -3D Accelerator: nVIDIA GeForce 7300 GT Multimedia: -Audio Adapter: Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] Storage: -IDE Controller: Intel(R) 82801GB/GR/GH (ICH7 Family) Serial ATA Storage Controller - 27C0 -Disk Drive: Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Zadnje izmijenjeno od: PeroBatina. 08.10.2007. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
s vistom nemoj ni pokušavat s tih 512 rama... i da,stavi xp s SP2..oni su skroz normalni..
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Taj komp sluzi kao tipkaca masina i za slat mail...al to nije ni bitno sad nego zasto ne radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|