|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
povezuje se sam na net
evo, imam malo mutavi problem. kad upalim komp, sam se poveze na net. nije da ga neki program ocito upali, kad vidim onaj mali dijaloski prozorcic dok se povezujue. to sam prije dopustao jednom programu, tako da nisam ni primjetio kad je poceo sam. sad sam iskljucio sve startup programe koji su vidljivi bar, al i dalje ide sam na net. ne mogu se ni diskonektat. nema one ikonice u system trayu. kada kliknem na ikonu od veze kojom bih trebao pokrenuti vezu imam opciju 'connect', kao da sam diskonektan. protrcao sam antivirusne programe, al no luck. sad bih ipak trebao usustaviti to, pa ako netko moze pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
a siguran si da imaš modem, a ne router? routeri se inače sami povezuju i ono... nema potrebe ni za kakvim blesavim "connect" i "disconnect" glupostima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Wow wow ček, ček malo... Polako prvo da razjasnimo neke stvari... 1. Jel ti imaš Dialup/ISDN ili ADSL opremu? 2. Kažeš da si dopuštako prije programu da se spaja, a kako je sad? jer ako ti je dialup na automatski onda to nema veze sa programom jer ti duialup networking sam čita postavku za sutomatsko spajanje na net i onda radi dialing... To možeš u control panelu pod apletom inernet options -> tap connections i tamo vidi dal ti modemska veza ima always dial ili dial whenever connection is not present pa odznači to ako je... 3. Provjeri da ti nije shortcut negdje ostao za tu vezu u startupa ili registryu sa nekim cleanerom ako si deinstalirao taj program, mada ga je on trebao obrisati, možeš vidjeti za početak i sa run->msconfig dal je nešto tamo zaostalu u startup tabu... 4. Napravi sshot tog prozora pa UL nekamo da vidimo o čemu se radi uopće...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|