|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Gericom laptop malfunction (DVD-ROM, Windows XP)
Pozdrav! Evo, imam problem sa DVD-ROMom na laptopu. Naime, prije nekog vremena je otkazao. CD-i se vrte, no ne prepoznaje nista niti se da otvoriti. Bio sam u servisu i rekli su da nemaju vise takvih... Imate li kakvu ideju? Možda je čak softverski problem. Trenutno ne mogu ponuditi više informacija, otkazali su Windowsi, trebam nekako prebacit disk u svoj komp, jel je to moguce? Kao, poremecen je System32 i ne starta uopce, CD ne cita, koji peh! Mogu ikako sa svojeg kompa instalirat Windowse, i kako bi radilo? ![]() Evo par slicica DVD-ROMa, pa ako ko ima takvog, molim da mi se javi. Kasnije cu na trznicu stavit. U medjuvremenu, imate koju ideju? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.09.2007. u 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da ja imam jednog, moram malo prekopat sutra pa se javim. Edit: Nista, nema ga, izgleda da ga je netko "posudio" od mene...sry
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 12.09.2007. u 16:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|