|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
PCB? bios?
Ne znam dal stavljam ovo na dobru grupu, ali zanima me slijedeće: u manualu matične piše mi da FSB ide i do 400 Mhz, ali samo uz PCB 2.0 or later version. (uz OC sam uspio natjerati nešto iznad 166) što je taj PCB? Ima li to veze s biosom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
PCB je tiskana ploča tj ono na čemu ti stoje svi elementi dakle sama ploča. reviziju provjeriš na njoj...gdje ti piše model matične tamo sigurno piše i revizija
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Printed_circuit_board Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
to mi svi govore, čak sam dobivao savjete i na ovom forumu, ali neće pa neće... max ide do 185, iza toga nema bootanja ako stavim direktno na 200, također neće boot matičnu sam kupio polovno, tako da ne znam što je s njom rađeno ranije, međutim ja sam ručnim mijenjanjem latencija u biosu uspio skuriti jedan slot za memoriju pa se sada ponaša na način da kad god ubacim ram u njega, od ukupne količine rama oduzima se količina rama u tom slotu, umjesto dodaje ![]() ugl svašta sam pokušao, sa laganim dizanjem voltaže itd, ali jednostavno neda (u međuvremenu sam promijenio napajanje, i čak isprobao sa drugim procesorom) jedino što mi pada na pamet je stara verzija biosa? Zadnje izmijenjeno od: Juzernejm. 10.09.2007. u 20:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|