|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
USB Flah problem
Prije neki dan ubacio sam u komp još gigu rama i od tada mi ne radi flash a ni jedan uređaj koji se spaja preko usb.Kada prikopčam flash (Windows Vista) on 5 minuta instalira drivere (prije je to radio za 5 sec.) i kada ih napokon instalira piše da je uređaj spreman za korištnje,ali kada otvorim my computer njega nema (stoji samo pržilica) ,a dole u traci piše da je prikopčan.Stisko sam 50 puta refresh i njega nema pa nema. I ja reko ajd da probam izvadit gigu,i izvadim ja nju i uplim komp.I čim sam spojio flash za 2 sekunde ga prepozno i ima ga u my computeru i sve radi. Kada opet vratim gigu neradi.Zašto se to dešava???? Čak sam i ponovno instalirao vistu ali očigledno da ja sa njom sve u redu.
![]() |
#2 |
Premium
|
Evo da kažem da sam probao izmenjati redosled (ispremeštao po slotovima) memorija i probao sam sve moguće kombinacije i opet neće da radi.Dobro očita da ima 2.5 gb ali opet neće da radi flash. Primjetio sam da mi usb radi kada komp ima 1,1.5 ili 2GB.Znači kada izvadim bilo koju od 512 sve radi kako treba. Ima ko kavku ideju kako bih mogao to rešiti? Šta mislite bi li pomoglo da napravim update biosa matične?Nisam to nikada radio ali ako bi pomoglo voljan sam to napraviti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Poblem riješen! ![]() Fora je u tome da vista ima nekih problema kada imaš preko 2gb i kada koristiš nforce4 chipest na matičnoj.Sve što treba napraviti je skinutizakrpu po imenu KB925528 i sve 5. ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
eh, ja imam isti problem, ali nemam nf4. Ubacim usb, trazi neke drajvere koje nikad ne nadje i nist. update mi je automatski |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|