|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Jel netko zna koja je granica overclocka sa zračnim hlađenjem za AMD 3000+? Radni takt 3200+ je 2200MHz, pa do kolko bi ga se trebalo moći natjerat. Čisto informativno, jel to ide do 2500MHz? Ili možda još i više? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
nema granice, svaki proc ide drukcije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Sumnjam da bu baš na 2.5GHz. Možda s vodenim i divljom voltažom, al ko što je Veky rekao, svaki proc ide drukčije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
2,5 jako tesko, Jer FSB mu je 400 a lufta na gore bas i nema prevec. Nekih 100-200 bi mogao jos izvuc
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Resistance is futile
|
Znači, ne isplati se jer je i ovako dovoljno brz. Radi na 3200+. Digao sam mu FSB sa 333 na 400 i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
2,5Ghz Jaaako teško! 2,3-2,4 je max!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Resistance is futile
|
Ma neeee... opet ste sve krivo shvatili. Proc je 3000+, s time da sam mu digo FSB sa defaultnih 333 na 400MHz i to je sad kao 3200+, a stvarni radni takt 3200+ je 2200MHz. Pa zato pitam do kud to ide, jer sam nabavio odlično zračno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
|
Blizu 2400!
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|