|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kako vidjeti C:\
Dakle... 2 umrežena kompjutera. Kako da vidim od frenda njegov C disk. On ima 2 acc-a. jedan svoj i jedan koji starci koriste. Njegov ima šifru ali znam i šifru pa ne kužim kako to napraviti. Ja njegov C disk vidim na shared ali mi ne dozvoljava da uđem na njega .. točnije u folder "korisnik 2" ( ajmo reći da mi se prijatelj zove korisnik 2". Ima negdje da stavim da mogu uć ako metnem šifru jer su i njemu i meni kompovi stalno upaljeni pa kad skine nešto na desktop da si odmah prekopiram to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Pojasni to "ne da mi da udjem u njega". ![]() Trazi ti user i pass ili ti napise poruku u stilu "access is denied....."?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da me traži šifru i pass upisao bi ih ![]() Kaže da je Access Denied..... bla bla |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
kartica View --> iskljuci Use simple file sharing -->
Probaj to rijesiti na sledeci nacin.
Folder Options --> kartica View --> iskljuci Use simple file sharing
![]() |
#5 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Probaj sa C$. Znači u run upišeš \\imekompa\C$. E sad na XP to je meni malo radilo malo ne, pa sam riješio tako da sam na svim računalima napravio account koji je isti kao na onom sa kojeg pristupam (File Sharing je uključen ja se nadam?). Druga varijanta je da mapiraš njegov C disk samo na opciji "Connect using a different username" upišeš njegov username i pass (ne znam zašto ali tu mi se znalo dešavati da mi javi da konekcija već postoji i da nije mogu uspostaviti konekciju sa tim userom). Probaj pa vidi što ti bolje radi. Pozz.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|