|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
slika samo na tv-u
Ovako, imam 7300gt i zelio bi gledat film na tv-u, a da se kompjuter i dalje normalno koristi.Ovu opciju sam vec ranije koristio, ali danas nikako da namjestim.Svaka pomoc je dobro dosla.
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Imaš u propertiesima od grafe za podesit one displayove i kad su ti priključena dva ili više imaš opciju da ti video ide fullscreen na TV Out kad to uključiš bilo koji video player pokreneš i minimaliziraš ga da ti ne smeta na desktopu za rad, a na drugom ekranu će ić fullscrenne video...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
|
Hmm? Baš čudno... Jel ti prepoznaje TV imaš ga tamo izlistanog? I možeš one izbore Clone Display itd birati i neće ti stavit Video na drugi display? Nemožeš izabrati tu opciju ili ju odabereš ali nema ništa na ekranu? Jesi probao s drugim playerom? Možda ti je player podešen na krivi output mod (overlay) pa probaj mjenjati...
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
|
Kažem vjerojatno ti je onda overlay drugačiji, pogledaj si na ostalim playerima ili kodecima kamo ispisuju pa možda i njima nađeš ljeka jer npr Yuv2 može radit a RGB32 neće i sl... Makar najbitnije je da si rješio... ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja imam problem u Clone modu, razvuče mi sliku na TV-u po cijelome ekranu, VGA je iz siga, a driveri su zadnja verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
Sa Videom ili i sa slikom desktopa? Možda si timing ili scaling opcije trebaš podesiti za ekran a možda je isto krivi Overlay jer neće sa svim overlayima grafe jednako prikazivati...
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
|
Jesi probao fiksirati aspect ratio? Pretpostavljam da ti ga "razvuče" po visini jel tako umjesto da imaš 16:9 sa black spaceom gore i dolje on je izduži sliku...
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
|
Ovisi nekad imaš u opcijama samog codeca (ako imaš FFD Show npr) ili u opcijama playera s kojim playaš (npr u bsplayeru imaš, wmp npr nema tj. bar ja neznam da to ima) i tamo postaviš fixed aspect ratio... Ako svejednu slika bude razvučena onda nekaj drugo nije ok sa samim overlayem ili postavkama za taj TV u driverima od grafe...
![]() |
#14 |
Premium
|
Sve sam to probao, ali i dalje imam problem. Na forumu od nVidie i drugi se žale na to, ali izgleda da je problem do samih drivera. Sve je radilo do verzija 8x.xx, ali njih ne mogu instalirati, kaže da ne podržavaju moj hardware. Morat ću se opet vratiti ATI-ju, s njim nikada nisam imao problema, ne znam što me natjeralo na nVidiu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ma nemam se vremena s time zafrkavati, ionako ću se svega riješiti i uzeti laptop ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|