|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Comp pali na guranje
Eh ovako ... Iz čista mira mi copm više neće upaliti kak spada :confused: Jednostavno na sekundu se upali i krepa ![]() Probal sam sve i svašta i otkril da kad isključim VGA iz molexa - sve proradi ko urica :confused: Mislim kaj je moguće da grafulja potegne toliko struje da cijeli comp zašteka, a prije 2 dana sve radi normalno :confused: Ne znam kaj bi to moglo biti da ovak comp krepava, pa ovo su ekstremni uvijeti, da neće paliti bez obzira na sve dok mu se got ne isključi grafulja. To naprosto nema smisla :confused: Eh da .... grafička ima svoj osobni 12V rail i na toj žici nije više ništa spojeno :/ BTW. Za one koji ne čitaju sig, napajanje je Tagan 480W Super Silent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni komp isto zna radit sranja pri dizanju, ali ja sam nekih 1500% siguran da je napajanje. Dok je bio DTK, sve je radilo kako triba, a nužno zlo (Codegen) me zajebava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ak mogu bit malo zlocest, probaj sa npr "MAXPOWER 400W", jer mislim da ima sanse da ti je krepalo napajanje.. Ne vidim kaj bi se drugo moglo promjenit osim da napajanje vise ne moze podnijet opterecenje kod ukljucenja.
__________________ |
![]() |
#4 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() zamotaj grafulju u 5 kuna i hiti ju vu Savu!!!!!!!! btw,os kupit 9600pro,malo presla...steka na svim igricama jacim od dooma... ![]() ![]() ![]() ma ne,to ti je zato kaj si se prevec z menom druzil pa si i ti sad zacopran!!!! btw,meni su se zmesala 3 harda prek praznika.... ![]() ![]() ![]() ![]() il je to od prevec mascobe kaj smo pojeli prek praznika pa smo prejaki za nas HW...ono,kuis ,ne?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
A dobro moze bit da je i graficka krepala, i to teba probat
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Sad pazi kak se comp pali .... Isključi se VGA iz struje ( onaj 12 V floppy napajanje ), upali se comp, javi grešku da VGA nema dosta štroma, NA ŽIVO se upikne 12 V napajanje u VGA i resetira se comp. Sve radi ko urica :confused: Čim se izgasi i takav ponovo proba upaliti - PENIS ![]() Ne znam kaj je krepalo, ALI - pa koliko štroma comp more povući da ovakovo napajanje vrisne :confused: P.S. Za bedake Tagan je u klasi Antec, Enermax isl. Cijena 1k Kn ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Možda nova memorija ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
otkad se druzim s DR R-om odjemput mi puuuuni hardovi zblokaju i moraju na servis kod doticnoga,ne??? i onda reci da nije coprija??? ![]() a daj si male pogledaj zicice po kucistu,kak je vodeno,jel di strca po po kakvom HWaju,da ti ni zena zice ogolila od stroma ..pa onak...lagano,morti te kresne struja...?? ![]() obicno je razlog banalan..ali prvo trebas prosvikat,nekaj podrobit,dobro se naurlat na zenu,decu,familiju.... jel su naime ONI krivi kaj tebe nekaj tu nutra jeli je.e ![]() kak bi rekel Rak ...meni tu nekaj smrdi na ljudski faktor.....ha??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: ccccccccc.
Citiraj:
![]() Tak da je ziher ljudski faktor ![]() Već se vidim za koju godinicu u zajednici liječenih ovisnika o compovima: Ja sam Paske aka l33t h4xor - phear me all and tremble --- ne doktore Kovač, samo ne elektro šokove, više nikada nebudem spomenul comp , neeee .... AAAAAAAAA. Ja sam Igor Pasarić i bavim se sportom, ne volim ubijati imaginarne likove i FSB mi je riječ bljutava na mome milom jeziku. Sada odlazim na livadu, čujem da tam ima 32 bit trave sa bump maping testurama i 6xAA ![]() Anyway .... danas cijeli comp ide na komadiće da vidim kaj ne valja i onda pak sve skupaj ![]() ( BTW. ovako sam već jedanput spasil Athlona 1200 - neće - rastav/sastavi - dela :confused: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: ccccccccc.
Citiraj:
onaj Tulac i BD ploca...kod BD sve sljaka kod mene..crc....rastav/sastav 2-3 puta...RADI...nepitaj kaj je bilo,vazno da prosljaka! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Junior Member
|
Ak je riknulo napajanje , nije riknulo od preopterecenja, nego zato kaj mu se je htelo riknut, kak je neko prije objasnjavao ugradjeni skuplji kondenzatori i slicno, ono kaj bas na jeftinjakerima ne valja...:-) Nego bas me zanima kaj ne valja, valjda bus nam rekel kaj je bilo, i se nadam da bu se brzo resilo... ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 09.01.2004. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Daj isprobaj sa onim Well Tech napajanjem ![]() Zeka, nisam mogao izdržati. Pokušaj samo grafu uštekati u drugo napajanje pa vidi.Samo se nemoj zezat sa tim živim uključivanjem, skurit ćeš grafu još. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Imao ja sličnih problema nekoć davno. Uzeo novce, ošo u dučan i kupio jaku zvijer od grafe (TNT2 32 mb). Baš to nije radilo kako treba dok nisam pitao pametnije. Uglavnom. Smeće od napajanja van i uguro bolje (JNC, moš mislit kakvo je dotadašnje bilo). Sve radi. Tagan nije smeće (ne deri se odmah). Možda nije ispravno. Lijepo uzmi Chanella i hiti ga da zajedno rade. Ono što treba spojiti sam negdje na forumu već napisao i naslikao pa potraži. Ak ne najdeš bum ti poslal slikoviti primjer. Probaj. Radi?
![]() |
#15 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ma nemerem se pomiriti s tim da je napajanje preslabo - odjedanput - iz vedra neba :confused: Lord Clockan je možda u pravu .... stavil sam njegov Corsair unutra, a svoju mem maknul .... HHmmmmm ..... 220 FSB, proc na 2.43, mem na 2,9, proc na 1,9 .... hhmmmm da kreten ( jeltem JA ) možda nije našao razlog svojih nedaća .... ma nneee. Nemerem se s tim pomirit ![]() Ili sam možda zmrdal koji kontakt kad sam gural mem unutra :confused: Za vuru sam doma s posla i onda ima da se vidi čija mama crnu vunu prede ![]() Oh da .... danas je velečasni baloslovil stan - morti pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Najednostavnije ti je stavit na "normalni FSB" pa probati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
BTW na kojoj voltazi furas bartona.
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sad si razmišljam...Možda Paske povuče WellTecha iz prodaje i počne prodavat Tagana ![]() ![]() Ozbiljno, Paske, daj se javi, jesi složio čudovište? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
morti ga je struja stresla dok je stekal na graficku molex "on fly".
![]() |
#21 |
Prigorec po defaultu
|
![]() il ga se ona njegova =curica= dočepala pa mora odšljakati jučerašnju svađu u *NATURI*....heh,heh..... a zato večeras po Zaprasicu flika javna rasvjeta....Paske slaže svoju *bebicu*.............. ![]() jesi zapamtil,kad opereš ruke onda ih obrišeš dobre a ne turaš ih po grafi i napajanju....OK?? ![]() ![]() ![]() ajde....javljaj vesele vjesti.....da ti prodam il napajanje il grafu...!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ekspert iz sjene ...
|
I da .... grafulja je vrisnula ![]() Ali to nije sve .... ovo pišem s compa na poslu i od petka do danas - I OVA GRAFULJA JE VRISNULA, naime na trenutke prestane prikazivati sliku ![]() Da, da .... jeben sam u šupak kaj se tiće sreće u comp životu.... Stoga sam došao do teške odluke .... prodajem comp. Cijelu konfu - as is - dajem za pare u komadu. Sve detalje dajem za koji dan na tržnici. Ako je netko zainteresiran i ima neku ponudu - slobodno pošalje na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
Oces rec da imas 2 grafulje i da su obje riknule u 2 dana??? Malo je cudno...A jesi probal opce prikopcat drugo napajanje? Ili, da nije AGP slot rikno, logicnije mi je to nego 2 graficke... Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|