Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.07.2007., 21:32   #1
GLUPAN
Premium

Datum registracije: Sep 2004
Unhappy Problem s otvaranjem portova na thompsonu 780i

Dakle sad sam definitivno iscrpio sve mogucnosti... Prije nego mi frend dojde ajde da pitam nekog ovdje mozda zna nesto sto ja ne znam... U petak mi dosao ISKON.DUO a prije nisam imao nikakvih problema jer sam se spajao pomocu elcona(USB) jer mrzim ove druge nacine i sve je radilo ok.. Dakle definitivno se radi o ovom novom cudu tehnike....

-Naime proucio sam post od Mata ''Sve o Bittorentu''
-Tamo je i E.T. stavio upute kako otvoriti portove na mom ruteru i to sam procitao...
-http://www.portforward.com/english/r...outerindex.htm bio i proucio za 780v6 jer je to bio jedini slican mojem 780i a i slike sucelja su slicne a mozda se radi i o istoj stvari..

Ali nikako da dobijem zeleno svjetlo u bilo kojem programu p2p tipa emule ili utorrent... itd... e sad... Prije je to sve bilo ZELENO jer sam ja to nastimao ali nije bilo FLAT-a i ovog rutera....

sta da kazem jos..... da... win xp2 firewall iskljucen,koristim jos i Comodo fw koji je podesen prema njihovom forumu ali cak kad je iskljucen ne prolazim testove da su portovi open...

mislim nisam bas toliki debil da nis ne znam ali negdje nesto ocito sam predvidio a nikako ne mogu otkriti sto....

ajde molim pomoc ako neko ima volje.... Bilo tko...

Hvala
Staro 23.07.2007., 11:32   #2
GLUPAN
Premium

Datum registracije: Sep 2004
Exclamation 1 dio rijesen !!

Rijesio stvar za Utorent...

Ako netko bude imao isto problema jer sam imao i ja i forumas Dedal stvar je jednostavna u stvari....

Nista ne treba podesavati na samom ruteru... Ako je netko nesto prckao nek ga resetira hardverski recimo...

Sam utorent mora imati kvacicu na upnp-u pod preferences a kod mene je bio dodatni problem sto nisam imao randomize ports kvacicu...

NAKON sto sam tu stavio kvacicu(randomize ports) na speed Guide-u dobio sam zeleno svjetlo da je port otvoren !!!

jos moram rjesiti emule Low Id i to je to....

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno