|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
dal bi islo ovo?
sad imam ddr 2 transcend 1 gb /800 mhz,znaci pc 6400 i mislim uzeti u linksu RAM PC-8500, 2048MB, DDR2, CRUCIAL Ballistix, KIT, 1066 MHz, 2x1024MB ..... dali bi to radilo na asus p5wdg2 ws professional ploci i E 6600(intel 2 core 2.4) procesor je gore..... dali bi to funkcioniralo....to bi islo onda u dual chanel na ploci a nesto sam gledal podrzava samo 800 max pise....normalno klokal sam tih 800 do 1000 i se ok......sad da cujem šta cete vi reči jer znate vise ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Išlo bi...samo ti neće raditi u dula chanelu, jer imaš jedan modul Tranda i dva Cruciala. Za dual trebaš ili 2 ili 4 modula... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
daj LOL prodajem transcend-a .... ![]() samo cital sam neki lik(stranac) imo istu plocu i procesor i stavio tu memoriju i bilo nesto malo hebada.....nekaj ga volaza zezala i nije mogu u win. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisi naveo da prodaješ Tranda...inače još jednom velim, nema tu što da ne radi...brzina memorije ovisi na koliko je postavljen mem. djelitelj, a to što na ploči piše da podržava max 800mhz memu, to nema veze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |