Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.07.2007., 16:43   #1
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Vista i wireless

Kupio sam laptop Toshiba Satellite i stvarno...to-šiba ko ludo ...stara isfucana fora.
...osim jedne stvari koja je prije radila normalno....jednostavno, kako to inače biva na Windowsima, odjednom, bez razloga, podmuklo...tamne sile zla...

Uglavnom, kada se vrati s hibriniranja wireless više ne radi, pa moram ručno izgasiti pa upaliti. Naravno, i kad upalim laptop moram upaliti wireless tek kada se boota u Windowse!

WTF?
Striček je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2007., 12:43   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Situaciju koju opisuješ je posljedica loše napisanog driver - a ili je nešto poremetilo njegovu inicijalizaciju poslje buđenja iz hibernacijske kome. Spremi važne podatke pa se probaj vratiti sa restore pointom prije nego se problem pojavio.
Nikky je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.07.2007., 12:43   #3
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Situaciju koju opisuješ je posljedica loše napisanog driver - a ili je nešto poremetilo njegovu inicijalizaciju poslje buđenja iz hibernacijske kome. Spremi važne podatke pa se probaj vratiti sa restore pointom prije nego se problem pojavio.
hmmm...bilo je to davno...prije 2 mj.
Znači reinstalacija drivera trebala bi popraviti stvar?
Staro 11.07.2007., 13:35   #4
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Nemoj koristiti hibernaciju ili probaj naći noviji driver koji ima to popravljeno...

Inače to je još od davnih dana XPa poznata pojava da neki uređaji poblesave, meni je npr nekoć davno logitech miš radio ispravno dok nisi hibernirao komp, a nakon buđenja je potpuno poblesavio kad si restartao mašinu sve normalno...
Staro 11.07.2007., 16:43   #5
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Nemoj koristiti hibernaciju ili probaj naći noviji driver koji ima to popravljeno...

Inače to je još od davnih dana XPa poznata pojava da neki uređaji poblesave, meni je npr nekoć davno logitech miš radio ispravno dok nisi hibernirao komp, a nakon buđenja je potpuno poblesavio kad si restartao mašinu sve normalno...
Isključio sam hibernaciju no i dalje moram naknadno gasiti-paliti wireless nakon bootanja.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno